به گزارش ایسنا، محمد مهدی بحرالعلوم- مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم- گفت: در بیستمین دوره آزمونهای ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم که از اسفند ماه سال گذشته آغاز و تا روزهای اول فروردین ماه هم ادامه پیدا کرد، تعداد ۱۳۰۵۹ نفر ثبت نام کردند که این تعداد بالاترین تعداد ثبت نام کنندگان در ادوار گذشته است و نسبت به دوره نوزدهم حدود ۶ درصد رشد داشته است. در این دوره از آزمونها کوچکترین ثبت نام کننده ۷ ساله از استان البرز و مسنترین ثبت نام کننده ۶۸ ساله از تهران است.
بحرالعلوم افزود: تعداد ۱۸۶ نفر از شرکت کنندگان در این دوره از اتباع کشورهای دیگر هستند. در این دوره از آزمونها، ۳۶۷۶ نفر از شرکت کنندگان را آقایان و ۹۳۸۳ نفر را بانوان به خود اختصاص دادند. به لحاظ تحصیلات، ۱۰۴ نفر از شرکت کنندگان بیستمین دوره آزمونهای ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم دارای مدرک تحصیلی دکترا، ۳۴۶۴ نفر مدرک لیسانس و فوق لیسانس، ۱۹۶۵ نفر دارای مدرک حوزوی، ۳۱۵۱ نفر محصل و دانش آموز و مابقی هم دارای مدرک تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم می باشند که از این تعداد، ۴۳۸۴ نفر حافظ ۱۰ جزء، ۲۱۲۵ نفر حافظ ۲۰ جز و ۶۵۵۰ نفر حافظ کل قرآن کریم هستند.
مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم ادامه داد: در بیستمین دوره آزمون های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، شهر تهران با ۱۸۴۸ نفر بیشترین تعداد ثبت نام کننده را به خود اختصاص داده و استانهای خراسان رضوی با ۱۶۱۵ نفر و اصفهان با ۱۳۳۲ نفر ثبت نام کننده در رتبههای دوم و سوم قرار دارند. اولین مرحله از این آزمونها روز جمعه نوزدهم اردیبهشت ماه از ساعت ۸:۳۰ صبح به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز خواهد شد و شرکت کنندگان به سوالات تستی ۴ گزینه ای پاسخ خواهند داد. در این مرحله از آزمونها، از هر جزء ۵ سوال طرح شده که ۲ سوال آن حسن حفظ و ۳ سوال هم از ترجمه و مفاهیم آیات آن جزء مطرح می شود. کسانی که در آزمون مرحله اول موفق شوند می توانند در آزمون شفاهی که تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد شرکت کنند که البته این آزمون شفاهی یک نوبت مجدد هم دارد که در اواخر مهر یا اوایل آبان ماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات