در همین راستا اما، گفتوگویی داشتیم با رابر کردستانی تا از حس و حال خود پس از این واقعه بگوید و اشارهای به وظیفه هنرمندان در چنین شرایطی داشته باشد.
او در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: آنچه در بندر شهید رجایی رخ داد، بسیار اتفاق ناگواری بود. هیچ هنرمندی نیست که از آن ناراحت نشده باشد و شریک غم مردم جنوب نباشد. این حادثه بسیار سخت و دردناک و شوک بزرگی برای همه برگزارکنندگان و شرکتکنندگان جشنواره بود؛ به گونهای که شیرازه کار از دست همگان خارج شد.
کردستانی درباره وظیفه هنرمندان موسیقی در چنین شرایطی توضیح داد: قطعا هنرمند نمیتواند کاری جز همدردی کند؛ همدردی او هم یا با ساز و یا با آواز است. مصداق این امر را هم در شب آخر جشنواره دیدیم که روند برگزاری جشنواره به طور کلی تغییر کرد و تمامی هنرمندان در سوگ این حادثه به اجرای موسیقی پرداختند. درحقیقت تنها ابزار هنرمند، هنر او است که توانستیم آن را برای شریک شدن در غم قربانیان حادثه تقدیم آنها کنیم.
او که برای دومین بار در جشنواره موسیقی نواحی شرکت کرده است و سابقه حضور در جشنوارههای موسیقی خارجی را هم دارد، درباره برگزاری جشنواره موسیقی نواحی ایران گفت: همین که این جشنواره در شرایط بد اقتصادی کشور برگزار میشود، جای شکر دارد؛ البته که مدیران هنری میتوانند بیشتر به این جشنوارهها اهمیت و بها دهند تا جشنوارههایی که چند سال است نامی از آنها آورده نمیشود، دوباره زنده شوند؛ زیرا تنها سکوی رساندن پیام هنرمندان به مردم همین جشنوارهها است.
او همچنین درباره فعالیت گروه خود گفت: گروه ما یک گروه ۱۰ نفره است که به موسیقی اصیل و درجه یک کردی مناطق مختلف کردستان میپردازد. سعی داریم با شرکت در جشنوارههای مختلف داخلی و خارجی و اجرای کنسرتها خود را بیشتر از قبل معرفی کنیم و موسیقی درجه یک کردی را به سمع و نظر مخاطبان غیر کرد هم برسانیم.
انتهای پیام
نظرات