• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1404020906477
  • خبرنگار : 71573

حضور کانون با ۱۲۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه

حضور کانون با ۱۲۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با ۱۲۰۰ عنوان کتاب در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، کانون با ۱۲۰۰ عنوان کتاب و ده‌ها برنامه فرهنگی و هنری از جمله رونمایی کتاب‌های جدید در سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شرکت می‌کند.

انتشارات کانون با بیش از ۵۹ سال سابقه در این دوره از نمایشگاه کتاب، با کتاب‌های چاپ اول و تجدید چاپ مناسب برای گروه‌های سنی نوزاد (بالای ۰ سال)، نوباوه (بالای ۴ سال)، نوخوان (بالای ۷ سال)، نونهال (بالای ۹ سال)، نونگاه (بالای ۱۲ سال) و نوجوان (بالای ۱۵ سال) حضور دارد.

بر اساس این خبر، مربیان باسابقه مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران به معرفی کتاب‌ها در غرفه می‌پردازند و به کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها برای انتخاب کتاب‌های مناسب مشاوره می‌دهند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در دو سالن ناشران کودک و نوجوان، ناشران عمومی و بخش مجازی حضور دارد.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha