• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404021006933
  • خبرنگار : 71442

اهالی هرمزگان؛ همراهِ سریال‌های «امام علی (ع)» و «سلمان»

ادای دین داوود میرباقری به مردم بندرعباس

ادای دین داوود میرباقری به مردم بندرعباس

میرباقری ضمن ابراز تاسف از حادثه تلخ بندرعباس، گفت: هیچ‌گاه همت مردم خونگرم آن خطه را که در هنگامه ساخت سریال «امام علی (ع)» به عشق مولا به میدان آمده بودند و همراهی‌شان در سریال «سلمان فارسی» را فراموش نخواهم کرد.

به گزارش ایسنا، داوود میرباقری، کارگردان سریال «سلمان فارسی» حادثه انفجار بندر شهید رجایی و از دست دادن تعدادی از هموطنانمان را تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، متن پیام تسلیت میرباقری بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون
واقعه تلخ انفجار بندرعباس که جان شیرین جمعی از هموطنان‌مان را گرفت و جمعی دیگر را مجروح کرد، قلب هر ایرانی دوستدار وطن را به درد آورد. هیچ‌گاه همت مردم خونگرم آن خطه را که در هنگامه ساخت سریال «امام علی (ع)» به عشق مولا به میدان آمده بودند را فراموش نخواهم کرد و همراهی‌شان در ساخت بخش‌هایی از فصل بیزانس سریال «سلمان فارسی» در خاطراتمان می‌درخشد. به نمایندگی از کاروان سازنده سریال «سلمان فارسی»، رحمت بیکران برای رفتگان، شفای عاجل برای مجروحان و صبری سزاوار این غم برای بازماندگان، از خداوند منان مسئلت می‌کنم.

سید محمد داوود میرباقری
نویسنده و کارگردان سریال «سلمان فارسی» 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha