• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۲:۱۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 1404021410146
  • خبرنگار : 71635

بررسی مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان منسوجات و پوشاک کشور

بررسی مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان منسوجات و پوشاک کشور

کارگروه ساماندهی مد و لباس در راستای بررسی مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان منسوجات و پوشاک کشور با کمیته حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی همکاری می‌کند.

به گزارش ایسنا، جلسه کمیته نحوه اجرای قانون «حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی» با همکاری کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و کمیته حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی، در محل «کمیسیون ویژه جهش تولید» مجلس شورای اسلامی با موضوع «بررسی مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان منسوجات و پوشاک کشور» برگزار شد.

در این جلسه چهار ساعته که با حضور روسای اتحادیه‌ها، اصناف، فعالین اقتصادی و تولیدی بخش خصوصی و همچنین نمایندگان دستگاه‌های دولتی مرتبط برگزار شد، مدعوین به بیان شبکه مسائلی که مانع از سرمایه‌گذاری در بخش تولید و در نهایت رشد آن می‌شود، پرداختند.

سیدمرتضی محمودی - نماینده مجلس و رییس کمیته حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی در سخنانی ماموریت این کمیته و پرداخت به محورهای سه‌گانه قاچاق پوشاک و بررسی علل و ریشه‌ها، بررسی مشکلات و مسائل مانع رشد تولید و احصاء راهکارهای افزایش صادرات پوشاک را تشریح کرد.

وی با حائز اهمیت دانستن توجه به هویت و پیوست فرهنگی در مسیر رشد تولید کالای ایرانی از لزوم توجه به ریشه‌های فرهنگی و ظرفیت پوشاک در بازنمایی هویت ایرانی ـ اسلامی در بازار داخل و فضای بین‌الملل سخن گفت.

محمودی با اشاره به ظرفیت قانونی کارگروه مد و لباس کشور، ابراز امیدواری کرد با استفاده از این پتانسیل، مسیر بهره‌مندی از ظرفیت بالای فرهنگی در کالای ایرانی سرعت یابد.

زهرا گلپایگانی - رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور نیز در ادامه جلسه، از وظیفه حمایت، پشتیبانی و نظارت دولتی در فضای زیست بوم هنر ـ صنعت مد و لباس گفت و بر ضرورت شفافیت در حوزه اجرا، تاکید کرد.

وی با برشمردن اهداف کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور به عنوان نهادی فرادستگاهی که دبیرخانه آن در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر است، به ماموریت حفظ و تقویت فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی، ترویج الگوهای بومی و ملی و بازنمایی طرح‌ها و الگوهای متناسب با فرهنگ و هویت ایرانی از طریق پوشاک اشاره کرد.

گلپایگانی با اشاره به ضرورت لحاظ نظر متخصصین حوزه فرهنگ و اقتصاد به اهمیت بهره‌مندی از راه‌حل‌های ارائه شده توسط خبرگان این حوزه در سیاستگذاری‌ها تاکید و خاطرنشان کرد: کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در یک سال اخیر این مورد را در راس فعالیت‌های خود قرار داده است.

وی استفاده از فناوری‌های نوین و به‌ویژه هوش مصنوعی را از ابزارهای کارآمد برای حفظ همزمان چارچوب‌های فرهنگی و حقوق تولیدکنندگان در عرضه مناسب آثار عنوان کرد.

وی ظرفیت فوق‌العاده فرهنگ ایران را وجه مزیت رقابتی پوشاک در داخل کشور و فضای بین‌الملل دانست و افزود: استفاده از نمادها و مفاهیم فرهنگی اجتماعی ایران، برگ برنده‌ای برای تصاحب بازار داخل و رقابت در بازار جهانی است.

بنابر اعلام روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس در ادامه این نشست، محسن گرجی - دبیر سیزدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر نیز ضمن تاکید بر پتانسیل فرهنگی ایران بر تقویت جایگاه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور تاکید و محوریت موضوع «کشف ایران» در این جشنواره را وجهی متمایز و فرصتی مناسب برای بهره از این ظرفیت به منظور بازنمایی طرح‌های خلاق، نوآور و جریان‌ساز در حوزه پوشاک عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha