• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404021611463
  • خبرنگار : 71442

استقبال تلویزیون از نمایشگاه کتاب/ «باغ کتاب» فرزاد جمشیدی و آیتمی نام به «کتاب‌باز»

استقبال تلویزیون از نمایشگاه کتاب/ «باغ کتاب» فرزاد جمشیدی و آیتمی نام به «کتاب‌باز»

همزمان با برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، تلویزیون اقدام به تولید و پخش برنامه‌های«کتاب یک»، «باغ کتاب»، «کتاب ۴»، «دیدی نو» و آیتمی با عنوان «کتاب‌باز» کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، همزمان با برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، تلویزیون با هدف ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و حمایت از این رویداد فرهنگی، اقدام به تولید و پخش مجموعه‌ای از ویژه‌برنامه‌های مرتبط کرده است.

تولید و پخش ویژه‌برنامه‌های اختصاصی از مصلی تهران، گفتگو با نویسندگان و ناشران، معرفی تازه‌های نشر، گزارش‌های میدانی از نمایشگاه، میزگردهای تخصصی و همچنین تولیدات کوتاه تلویزیونی درباره اهمیت کتاب و مطالعه، از جمله تدارک ویژه شبکه‌هاست که در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب به روی آنتن خواهد رفت.

مرکز تولید و فنی سیما با هدف پشتیبانی فنی و تولیدی برنامه‌های پیش‌بینی شده در شبکه‌های تلویزیونی معاونت سیما برای پوشش یکی از مهمترین رویدادهای مهم فرهنگی کشور از ۱۷ اردیبهشت ماه، همچون سال‌های گذشته از محل برپایی نمایشگاه کتاب بین‌المللی کتاب در مصلی امام خمینی (ره) همراه است.

در ادامه به شرح برنامه‌های شبکه های سیما در این خصوص پرداخته شده است.

 «کتاب یک» از نمایشگاه کتاب پخش می‌شود

ویژه برنامه «کتاب یک» به تهیه کنندگی سیدحمیدرضا رضایی همزمان با آغاز سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از روز ۱۷ اردیبهشت ماه روی آنتن شبکه یک سیما می رود.

این برنامه با اجرای محمدحسین بدری، صالح مدرس زاده و فاطمه رضاپور از نمایشگاه بین المللی کتاب با حضور ناشران، نویسندگان کتاب در حوزه های گوناگون کتاب خواهد شد.
«کتاب یک» در فواصل مختلف از آنتن شبکه یک به آثار جدید نمایشگاه، نگاه مخاطب به این آثار، گفتگو با مردم و حضور مردم به نمایشگاه خواهد پرداخت.

این برنامه در گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک تهیه و هر روز ساعت ۱۲و ۳۰و ۱۷ پخش خواهد شد.

«باغ کتاب» با اجرای فرزاد جمشیدی

همزمان با برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برنامه «باغ کتاب» با اجرای فرزاد جمشیدی و فاطمه افشاریان، میزبان مخاطبان شبکه دو سیما می‌شود.

«باغ کتاب» با هدف ترویج فرهنگ کتاب‌ و کتاب‌خوانی، آیتم‌های متنوعی را در قالب گفتگو، گزارش و بخش‌های ترکیبی ارائه می‌کند. از جمله این بخش‌ها می‌توان به معرفی تازه‌های نشر، گفتگو با ناشران، نویسندگان و شاعران، پادکست‌های شنیدنی از گفت‌وگوهای صمیمانه با نویسندگان، و همچنین بخش ویژه‌ای با حضور کودکان و خانواده‌ها اشاره کرد که در آن نویسندگان حوزه کودک به بیان تجربیات و دغدغه‌های خود می‌پردازند.

در این برنامه، گزارش‌هایی از حال‌وهوای نمایشگاه کتاب نیز پخش می‌شود تا مخاطبان در جریان آخرین اتفاقات این رویداد فرهنگی قرار بگیرند.

«باغ کتاب» به تهیه‌کنندگی علیرضا کاردان امین و کارگردانی محمدحسام مدنی، همزمان با روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب، از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه، هر روز به صورت زنده و تولیدی در فواصل برنامه‌ها و به صورت ثابت در ساعت ۱۵:۱۵ از شبکه دو پخش خواهد شد.

همچنین برنامه‌های «صبحانه ایرانی» محصول گروه اجتماعی ـ اقتصادی و «عصر خانواده» از تولیدات گروه خانواده شبکه دو، همزمان با ایام برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، با پرداختن به موضوع کتاب و کتاب‌خوانی، بخش‌هایی ویژه از این رویداد فرهنگی را در قالب گفتگو، گزارش و آیتم‌های مختلف روی آنتن خواهد رفت.

در ایام برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب، برنامه صبحگاهی «سلام صبح بخیر» با دعوت از مهمانان و ناشران و همچنین معرفی کتاب های ارزنده از شبکه سه سیما پخش می شود. این برنامه هر روز حوالی ساعت ۸ صبح به صورت زنده پخش می شود.

شبکه چهار با «کتاب ۴»می‌آید

شبکه چهار در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب با ۲ ارتباط زنده در ساعات ۱۰ صبح و ۱۶ عصر (پنجشنبه و جمعه‌ ساعت ۱۸:۴۵) با مخاطبان کتاب دوست خود همراه است. همچنین برنامه زنده «کتاب ۴» نیز از پنج ۱۸ اردیبهشت تا پایان برگزاری نمایشگاه هر شب ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه چهار می رود. البته این برنامه پنجشنبه و جمعه‌ ساعت ۱۶ پخش می شود.

اجرای ایوب آقاخانی در «دیدی نو»

برنامه تولیدی «دیدی نو» به تهیه کنندگی مهران میرصالحی و رامین کحال زاده در ١٠ قسمت ۴۵ دقیقه ای از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ماه از شبکه نسیم به روی آنتن می رود. این برنامه با اجرای ایوب آقاخانی به پوشش نمایشگاه کتاب می پردازد.

معرفی کتاب توسط بازدیدکنندگان نمایشگاه در آیتم «کتاب‌ باز»

همچنین این برنامه در آیتم دیگری به اسم «کتاب باز» به معرفی کتاب توسط بازدیدکنندگان نمایشگاه خواهد پرداخت که این آیتم در فواصل برنامه‌های شبکه نسیم پخش می شود.

برنامه «طنزیم» ویژه نمایشگاه کتاب با میز پادکست اسماعیل باستانی میزبان میهمانانی از جمله ناشران، نویسندگان و علاقمند به حوزه کتاب خواهد بود. همچنین حمید پارسا به گزارش حاشیه نگاری در نمایشگاه کتاب می پردازد.

برنامه «مثبت آموزش» شبکه آموزش روزانه در دو نوبت ۱۱:۳۰ و ۱۵:۴۵ به صورت زنده از نمایشگاه کتاب پخش می شود. همچنین برنامه‌های «دکتر سلام» با معرفی ناشر و کتاب حوزه سلامت ساعت ۱۳:۰۰، «هوش مصنوعی» گفتگو با نویسندگان و ناشران حوزه هوش مصنوعی ساعت ۲۳:۱۵، «آوا نوا» با معرفی کتب حوزه پاسداشت زبان و ادب فارسی ساعت ۲۴:۰۰ از شبکه آموزش پخش می شوند.
برنامه های «رویش» گفتگو با ناشران، نویسندگان و معرفی کتب حوزه کشاورزی ساعت ۱۸:۰۰، «دوربین ۷» تهیه و پخش روزانه دو گزارش از نمایشگاه کتاب ساعت ۲۳:۰۰، «هیچ وقت دیر نیست» گفتگو با کارشناسان حوزه کتاب جهت معرفی کتاب های مرتبط با دانش آموزان و والدین ساعت ۱۰:۳۰، «دستان» گفتگو با نویسندگان حوزه ادبیات موسیقی ساعت ۲۱:۰۰ و «آموزگار» معرفی معلمان نویسنده نیز جمعه ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه آموزش پخش می شوند.

در جدول پخش شبکه آموزش برنامه‌های «همشاگردی سلام» معرفی دانش آموزان مولف ساعت ۱۹، «ایران شهر» معرفی و گفتگو با کارشناسان حوزه کتاب دوشنبه تا جمعه ساعت ۲۲:۰۰، «پرسشگر» چالش های ناشران حوزه آموزش و پرورش شنبه و یک شنبه ساعت ۲۲:۰۰، «فرصت برابر» در خصوص حضور انتشارات کنکوری و اهمیت آنها ساعت ۱۶:۰۰ و «زنگ ۷» با حضور دانش آموزان و معلمین در نمایشگاه نیز جانمایی شده اند.

«گلستانه» به معرفی کتاب منتخب می‌پردازد

شبکه قرآن و معارف سیما نیز رویدادهای نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را در قالب ویژه برنامه و میان برنامه های مختلف به صورت زنده پوشش می دهد.
ویژه برنامه «گلستانه» که با حضور یک راوی، نویسنده یا ناشر به معرفی اجمالی یک کتاب منتخب می پردازد هر روز به مدت ۵ دقیقه در دو بخش در ساعت های ۰۷:۵۵ و ۱۶:۵۵ از شبکه قرآن و معارف پخش می شود.

ارتباط زنده با نمایشگاه بین المللی کتاب همه روزه در ساعات مختلف فعالیت نمایشگاه در بخش های ۱۰ دقیقه‌ای پخش می‌شود.

مجموعه برنامه «منبر امیر» با کارشناسی حجت الاسلام حسینی قمی همه روزه به صورت میان برنامه ۱۰ دقیقه ای به شرح و تفسیر کتاب ارزشمند و گرانقدر نهج البلاغه می پردازد.

برنامه عصرگاهی «به خانه برمی گردیم» همزمان با برپایی نمایشگاه کتاب به معرفی کتاب و حاشیه های این نمایشگاه می پردازد. این برنامه در ایام برگزاری نمایشگاه سعی خواهد داشت تا مخاطبان را از مهمترین اخبار نمایشگاه مطلع سازد.
برنامه صبحگاهی «سلام تهران» در طول ایام نمایشگاه با آیتم زنگ مدرسه قرار است به نمایشگاه کتاب برود و با دانش آموزان کتاب‌خوان گفت و گو کند. همچنین این برنامه سعی دارد تا با دعوت از نویسندگان و ناشران به معرفی تازه ترین کتاب بپردازد.

برنامه «تهران ۲۰» گروه تهران و شهروندی نیز با دعوت از مسئولان و فعالان فرهنگی سعی دارد تا در ایام برگزاری نمایشگاه به موضوع کتاب و کتابخوانی بپردازد. همچنین برنامه‌های «در شهر»، «در استان» و «تا نیایش» نیز منعطف به این موضوع خواهند بود.

شبکه امید با برنامه «کتابنوش» به صورت زنده از محل برگزاری نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۹ با مخاطبان خود همراه است.

شبکه افق نیز رویدادهای نمایشگاه بین المللی کتاب را به صورت زنده از محل برگزاری نمایشگاه پوشش می‌دهد.

شبکه نمایش نیز به مناسبت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، فیلم‌هایی را با این مضامین در جدول پخش خود قرار داده است که هر شب ساعت ۲۱ پخش خواهد شد.
فیلم‌های سینمایی «یاغی دشت»، «عجیب‌تر از داستان»، «میزری»، «تالکین»، «کتاب فروشی»، «پیدا کردن فورستر»، «خانم پاتر»، «جولی و جولیا»، «کافه امید» و «انجمن ادبی کیک پوست سیب‌ زمینی» از چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت تا جمعه ۲۶ اردیبهشت روی آنتن شبکه نمایش می رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha