به گزارش ایسنا، زهرا گلپایگانی با تقدیر از برگزارکنندگان «مسابقه طراحی پارچه»، این رویداد را بستری مناسب برای بروز خلاقیت طراحان ایرانی و عامل تسریع ارتباط حوزههای هنر و صنعت در زیست بوم مد و پوشاک کشور دانست.
وی کمک به صادرات هنر طراحی پارچه و شتابدهی به فرایند معرفی طراحان ایرانی و آثار ارزشمند آنان را از دستاوردهای چنین فعالیتهایی برشمرد.
گلپایگانی اظهار کرد: کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور همکار و همراه کنشهای اثربخش در حوزه مد و پوشاک است.
وی با اشاره به سنجههای داوری آثار در جشنواره طراحی پارچه اتاق بازرگانی، معیارهایی چون خلاقیت و نوآوری، تناسب با تولید صنعتی، بهره از هویت فرهنگی و الهام ایرانی، کاربردی بودن و قابلیت تولید انبوه آثار را مطابق با نظام ارزیابی طی شده در سیزدهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر عنوان کرد.
گلپایگانی همچین از حمایت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از برگزیدگان این رویداد خبر داد و گفت: به منظور حمایت از این برنامه، برای برگزیدگان نهایی آن، مجوز ورود به دوره تخصصی توانافزایی ذیل «نقشه راه حرفهای» جشنواره سیزدهم مد و لباس فجر صادر میشود.
افزود: همچنین تلاش میکنیم تا امکان نمایش برای بخشی از آثار برگزیده در این رویداد در سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر مهیا شود.
بنابر اعلام روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، مسابقه طراحی پارچه با هدف ارتقاء خلاقیت، نوآوری و توسعه صنعت نساجی کشور و به همت کارگروه مد و پوشاکِ کمیسیون فرش، هنر و صنایعدستی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد که در مراسم اختتامیه آن ضمن تجلیل از هنرمندان این رویداد، سه اثر برگزیده با دریافت تندیس جشنواره معرفی شدند.
انتهای پیام
نظرات