• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404030704291
  • خبرنگار : 71451

سردار کارگر:باید آموزش فرهنگی و مهارت‌آموزی را جدی بگیریم

سردار کارگر:باید آموزش فرهنگی و مهارت‌آموزی را جدی بگیریم

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت گفت:باید در نیروهای مسلح، به‌ویژه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، آموزش فرهنگی و مهارت‌آموزی را جدی بگیریم، که در این صورت موفقیت بیشتری حاصل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، سرداربهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، در همایش سراسری رؤسای حفاظت اطلاعات ادارات کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت که در استان البرز برگزار شد، طی سخنانی از طریق ارتباط تصویری، به اهمیت فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی در جهان امروز اشاره کرد و توضیح داد: خردمندانه‌ترین روش در حوزه حفاظت، رویکرد پیشگیرانه و هوشمندانه است. نیروهای مسلح ما از دل مردم برخاسته‌اند و خانواده‌های آن‌ها نیز همانند دیگر خانواده‌های ایرانی در همین جامعه زندگی می‌کنند؛ از این‌رو، شناخت شرایط اجتماعی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، یک ضرورت جدی برای ما است.

سردار کارگر، بینش فرهنگی را از دیگر ضروریات در جامعه امروز به‌ویژه برای خانواده نیروهای مسلح و خاصه کارکنان و خانواده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت دانست و گفت: کارکنان فعال در این حوزه باید با فرهنگ دفاع مقدس آشنایی کامل داشته باشند؛ اهل مطالعه بوده و از اطلاعات فرهنگی لازم برخوردار باشند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با بیان اینکه، سواد رسانه‌ای و فناوری نسل امروز بسیار بالا رفته و گاهی دانش‌آموزان از معلمان و دانشجویان از اساتید خود جلوترند، افزود: داشتن روحیه فرهنگی، لازمه موفقیت در این مسیر است، لذا مسئولان و مدیران و معلمان و اساتید هم باید اهل یادگیری باشد و علوم روز را بیاموزند. 

سردار کارگر خاطرنشان کرد: باید در نیروهای مسلح، به‌ویژه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، آموزش فرهنگی و مهارت‌آموزی را جدی بگیریم، که در این صورت موفقیت بیشتری حاصل خواهد شد.

وی با بیان اینکه، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مجموعه‌ای است که شهدا بر آن نظر دارند، ادامه داد: آثار شهدا و فرهنگ دفاع مقدس مانند یک گنج، امانتی در دست ماست که باید از این گنجینه محافظت کرده و آن را به‌درستی به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، گفت: دفاع مقدس یک حادثه بی‌نظیر در تاریخ ایران است؛ شاید در ۲۰۰ یا ۳۰۰ سال گذشته، هیچ حماسه‌ای به این وسعت در کشور ما رخ نداده باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha