• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1404031811067
  • خبرنگار : 71573

رونمایی از ۲ کتاب محمدعلی موحد

رونمایی از ۲ کتاب محمدعلی موحد

هشتصد و شصتمین شب از شب‌های مجلۀ بخارا به رونمایی از دو کتاب «برگ و بار» و «گوهر معنا» نوشته محمدعلی موحد اختصاص دارد.

به گزارش ایسنا، به مناسبت انتشار کتاب‌های «برگ و بار» و «گوهر معنا» که در نشر کارنامه عرضه شده‌اند، هشتصد و شصتمین شب از شب‌های مجلۀ بخارا به رونمایی از این دو کتاب اختصاص یافته است که با حضور  محمدعلی موحد و با سخنرانی  مقصود فراستخواه و علی دهباشی از ساعت پنج و نیم بعدازظهر دوشنبه نوزدهم خرداد ۱۴۰۴ در تالار خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

کتاب‌های «برگ و بار» و «گوهر معنا» شامل مجموعه مقدمه‌هایی است که دکتر موحد در طی ۷۰ سال بر کتاب‌های خود نوشته است؛ جلد اول با عنوان «برگ و بار» شامل مقدمه‌های استاد موحد در باب تاریخ، حقوق و اندیشه، و کتاب «گوهر معنا» مقدمه‌های استاد بر کتاب‌های در حوزۀ ادب و عرفان است.

فرهنگسرای نیاوران در خیابان پاسداران، مقابل پارک نیاوران واقع است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha