• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404050603148
  • خبرنگار : 30057

توسعه انیمیشن، اسباب بازی و بازی‌های رایانه‌ای در دستور کار ستاد صنایع نرم معاونت علمی

توسعه انیمیشن، اسباب بازی و بازی‌های رایانه‌ای در دستور کار ستاد صنایع نرم معاونت علمی

دبیر ستاد صنایع خلاق و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اعلام کرد: از میان ۱۵ تا ۱۶ حوزه کلیدی صنایع نرم و خلاق، تمرکز ما با ۴ حوزه  انیمیشن، اسباب‌بازی، بازی‌های رایانه‌ای و حوزه‌های عمومی است و به دنبال حل معضلات اجتماعی از طریق صنایع خلاق هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر سید مهدی شریفی صبح امروز در نشست خبری «جایزه ملی نوآوری اجتماعی» که در ساختمان معاونت علمی برگزار شد با بیان اینکه رویکرد کشور بر فناوری های سخت است افزود: مسیر توسعه فناوری در کشور غالباً بر محور فناوری‌های سخت و اقتدارآفرین پیش رفته و کمتر به جایگاه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق توجه شده است؛ حوزه‌ای که امروز به نوعی مظلوم واقع شده و آمده‌ام تا پرچم این بخش را برافراشته کنم.

وی افزود: در حالی که بسیاری چشم انتظار تجهیزات و تکنولوژی‌های وارداتی هستند، همه ما باید بدانیم شما کارگزاران صنایع خلاق، نیروهای خوش‌فکر و کارگران فرهنگی، نقش تعیین‌کننده‌ای در تغییر نگرش‌ها و رفتارها دارید. بررسی قدرت نرم در دنیا نشان می‌دهد که کشورهایی که در این عرصه برتر هستند، پشتوانه‌ای از نوآوری و خلاقیت فرهنگی دارند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم عنوان کرد: از این رو از ۴ ماه گذشته تلاش کردیم تا جایگاه فناوری های نرم را در کشور به رخ بکشیم و برگزاری جایزه ملی نوآوری اجتماعی یکی از نمادهای این رویکرد ستاد است.

شریفی با اشاره به تمرکز فعالیت ستاد نرم در این حوزه خاطر نشان کرد: از میان ۱۵ تا ۱۶ حوزه کلیدی صنایع نرم و خلاق، تمرکز ما با ۴ حوزه  انیمیشن، اسباب‌بازی، بازی‌های رایانه‌ای و حوزه‌های عمومی است؛ صنایعی که به دلایل استراتژیک بوده  مورد توجه ما قرار گرفته‌ است.

وی ادامه داد: در کنار آن حمایت های ما بر اساس شاخص‌های کلیدی است و بر اساس این شاخص ها، حمایت ها و پرداخت های ما عادلانه بین شرکت ها توزیع خواهد شد.

دبیر ستاد نرم و خلاق معاونت علمی با اشاره به برگزاری رویداد جایزه ملی نوآوری اجتماعی یادآور شد: با اتکا به شاخص‌های ملی و ارزش‌های بومی، به این نتیجه رسیدیم که باید تمرکز جدی‌تری بر جایزه ملی نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ مطالبه‌ای که سال‌ها از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهادهای مختلف مطرح بود و اکنون ستاد ما برگزارکننده آن است.

شریفی، حل معضلات اجتماعی از طریق صنایع نرم و خلاق را یکی از کارکردهای این جایزه عنوان و خاطرنشان کرد: نوآوری اجتماعی و ادبیات آن، امروز زمین‌گیر شده و باید به میدان بیاید. ما می‌توانیم بخش مهمی از معضلات کشور را با اتکای بر دانش و نوآوری حل کنیم.

وی با اشاره به چالش های اجتماعی کشور گفت: یکی از مسائلی که ستاد تمرکز ویژه‌ای بر آن داشته، موضوع بازماندگان از تحصیل است. ۸۰ درصد از ورودی‌های کلانتری‌های کشور، بازماندگان از تحصیل هستند؛ این معضل نیازمند راه‌حلی اساسی است و پس از کرونا، ابعاد آن تشدید نیز شده است. چرا که هر چه سطح تحصیلات پایین تر باشد ارتکاب جرم بیشتر خواهد شد .

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم تأکید کرد: راهکارها و جوایز ما صرفاً تشریفاتی نیست و به دنبال تغییرات بنیادین هستیم. دانشگاه‌های معتبری از جمله شهید بهشتی و شریف عمده بار این حرکت را بر دوش دارند. امیدواریم تا پایان پاییز، با همراهی هیئت علمی و رسانه‌ها، شاهد ایجاد تحولی عملی و تأثیرگذار باشیم.

وی با دعوت از رسانه‌ها تصریح کرد: رسانه‌های محترم به عنوان دیده‌بانان اصلی این فرایند، هرجا احساس کردید مسیر شعار جای عمل گرفته، هشدار دهید؛ باید مراقب باشیم تا این حرکت علمی و اجتماعی واقعاً منشأ تحول شود و از مرحله شعار عبور کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha