• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1404050603518
  • خبرنگار : 71619

معاون گردشگری: تغییر نگاه حاکمیتی به گردشگری آغاز شده است

معاون گردشگری: تغییر نگاه حاکمیتی به گردشگری آغاز شده است

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جلسه هیأت مدیره انجمن علمی گردشگری ایران گفت: تغییر نگاه حاکمیتی نسبت به گردشگری آغاز شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، محمدحسین ایمانی خوشخو، سرپرست دانشگاه علم وفرهنگ و رئیس انجمن علمی گردشگری ایران گفت: اعضای هیأت‌مدیره انجمن علمی گردشگری ایران از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های معتبر کشور بوده که هر یک دارای ایده‌ها و تجارب ارزشمند در حوزه گردشگری هستند.

او با اشاره به هدف تأسیس این انجمن در سال ۱۳۸۹ یادآور شد: متخصصان این حوزه بر این باور بودند که گردشگری یک علم است و باید زمینه رشد و توسعه آن فراهم شود. بنابراین انجمن از بدو تأسیس تاکنون با همین هدف به فعالیت خود ادامه داده و با توجه به ظرفیت‌های بالای علمی و تخصصی، آمادگی همکاری در مسیر توسعه و رونق صنعت گردشگری کشور را دارد.

سرپرست دانشگاه علم وفرهنگ با اشاره به گسترش آموزش رشته گردشگری در دانشگاه‌های کشور، افزود: اکنون فرصت آن فراهم است که با تکیه بر علم و دانش، گام‌های مؤثری برای پیشرفت صنعت گردشگری برداشته شود. همچنین لازم است فاصله‌ای که میان حوزه‌های گردشگری و میراث فرهنگی احساس می‌شود، از بین برود؛ چراکه این دو مکمل یکدیگر هستند.

ایمانی خوشخو از تدوین پروپوزال تأسیس «دبیرخانه اقتصاد میراث و توسعه گردشگری» در این انجمن خبر داد و تاکید کرد: پس از نهایی شدن این پروپوزال، آن را در اختیار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار می‌دهیم.

رئیس انجمن علمی گردشگری ایران با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از متخصصان در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های کلان حوزه گردشگری، اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی ناتمام ماندن بسیاری از پروژه‌ها، نبود پیوست علمی و عدم استفاده از نظرات کارشناسان متخصص است و انجمن آمادگی دارد به عنوان بازوی علمی وزارت، در تدوین و پیاده‌سازی طرح‌های ملی گردشگری نقش‌آفرینی کند.

او همچنین یادآور شد: در دوران جنگ و بحران، گردشگری نقش مثبتی در میزبانی و پشتیبانی ایفا کرد و تنها لازم است برخی استان‌ها برای ارائه خدمات بهتر تقویت شوند.

ایمانی خوشخو همچنین بر اهمیت تقویت دیپلماسی عمومی گردشگری و فعال‌سازی کمیته‌های ملی با کشورهای همسایه تأکید کرد و آن را زمینه‌ای مهم برای تعاملات منطقه‌ای در حوزه گردشگری دانست.

در ادامه، دیگر اعضای هیأت مدیره انجمن علمی گردشگری ایران از دغدغه‌ها و مشکلات صنعت گردشگری کشور گفتند و خواستار توجه جدی به برنامه‌ریزی‌های ملی، حفظ و نگهداری از آثار گردشگری و تعامل بیشتر میان نهادهای علمی و اجرایی شدند. اعضاء همچنین بر آمادگی کامل انجمن برای همکاری در این زمینه تأکید کردند.

انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه تغییر نگاه حاکمیتی نسبت به گردشگری آغاز شده است، اظهار کرد: برای رسیدن به اهداف بلندمدت در این حوزه، نیازمند برنامه‌ای جامع، دقیق و قابل اجرا هستیم، به‌ویژه در شرایطی که با محدودیت‌های مختلف روبه‌رو هستیم.

بندپی بر اهمیت حضور رایزنان گردشگری در سایر کشورها تأکید کرد و آن را نشانه‌ای از جایگاه ویژه گردشگری در سیاست خارجی دانست.

او افزود: امید است انجمن علمی گردشگری ایران با تکیه بر ظرفیت‌های علمی و اعتماد متقابل، نقش مؤثرتری در تحقق اهداف وزارتخانه ایفا کند.

ولی تیموری، مجتبی جاودان، محمدعلی شادی، ناصر رضایی، شهاب طلایی، ندا زرندیان، ناصر امینیان، مهران امیرحسینی و محمدرضا رضوانی و نفیسه پورصدوقیان از اعضاء حاضر انجمن علمی گردشگری ایران حاضر در این نشست بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

اگر گردشگری موفق میخواهیم از اول تا آخر گردش یک توریست بایس ایرانی باشد.محل اقامت معماری ایرانی داخل اتاق ایرانی لباسهای کارکنان ایرانی غذا ایرانی و ...البته با معیارهای مدرن زندگی مثلا ترافیک کم و منظم و وسایل بهداشتی و هوای پاک

avatar

۱ هوای کثیف ۲ ترافیک ۳ مراکز توریستی خیلی شلوغ. برای نظم به ترافیک یا بایس چراغ قرمز زیاد یا پل یا در چند متری خط عابر پیاده یک دست انداز گذاشت.