/فروش مدرسه قديمي در بازار تهران/ رييس مجمع امور توزيعي و خدماتي تهران: اين مدرسه به نيت تغيير كاربري از آموزشي به تجاري فروخته شده است
با اينكه بازار تهران از واحدهاي صنفي اشباع شده است؛ ولي عدهاي درصدد خريد مراكز غيرتجاري آن و تبديل آنها به مراكز تجاري هستند.
قاسم نوده فراهاني - رييس مجمع امور صنفي توزيعي و خدماتي تهران - در پي فروش مدرسه حافظ بازار، ضمن مخالفت با تغيير كاربري اين دبيرستان، به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: اين مدرسه در تملك سازمان اوقاف و امورخيريه بوده؛ ولي جهت آموزش در اختيار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته بود.
او مجمع امور صنفي، انجمن اسلامي بازار و اتحاديه بنكداران پارچه تهران را از مخالفان تغيير كاربري اين بناي فرهنگي - تاريخي عنوان كرد و افزود: به محض اطلاع رييس اتحاديه بنكداران پارچه از اين موضوع مراتب به رييس شوراي شهر اطلاع داده شد و او نيز طي نامهاي به شهردار تهران دستور جلوگيري از صدور مجوز تغيير كاربري را صادر كرده است.
فراهاني تعداد واحدهاي پارچهفروش اطراف مدرسه را بيش از چهار هزار واحد عنوان كرد و افزود: اگر چنانچه خريدار موفق به تغيير كاربري اين محيط آموزشي شود، بيش از يكهزار واحد تجاري ديگر نيز به اين تعداد افزوده ميشود.
رييس مجمع امور صنفي توزيعي و خدماتي تهران، مشكلات ترددي و ترافيكي داخل و اطراف بازار تهران را خاطرنشان كرد و اظهار داشت: معابر تنگ و باريك و اشباع بيش از حد بازار از واحدهاي صنفي و قرار گرفته محوطه بازار جزو مناطق ممنوعه براي لولهكشي گاز، همه و همه بر جلوگيري مضاعف از ساخت پاساژهاي تجاري گواهي دارد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات