نماينده آژانسهاي خدمات مسافرتي تركيه: آژانسهاي كوچك ترك به مراتب بهتر از دولت ايران در بحث تبليغات و بازاريابي عمل كردهاند!
نماينده تورساپ در بازار گردشگري ايران براي فعالان بخش خصوصي مشكلات وجود دارد كه اميدواريم در چارچوب تشكيل كميتهي همكاريهاي گردشگري دو كشور اين مسائل رفع شود.
به گزارش خبرنگار گردشگري ايسنا، نبيل - نماينده آژانسهاي خدمات مسافرتي تركيه - با بيان اين مطلب در نشست فني كارشناسان ايران و ترك اظهار داشت: موضوع پروازهاي چارتر و مشكلات آنها مهمترين موضوع قابل بحث در بازار گردشگري ايران است كه فكر ميكنم بخش عمدهي اين مساله مربوط به سنديكاي خدمات مسافرتي دو كشور است.
وي گفت: بيشترين پروازهاي چارتر از ايران به تركيه و آنتاليا صورت ميگيرد كه اين امر نشان ميدهد ما فقط از تركيه آنتاليا را به طور مناسب معرفي كردهايم، در حاليكه فاصلهي شهرهاي ديگر مثل قونيه، فتحه، اسپارت و ازمير و.. با آنتاليا بسيار كم است.
نماينده آژانسهاي خدمات مسافرتي تركيه خاطرنشان كرد: معتقدم كميتهي مشترك دو كشور بايد داراي اختياراتي كامل و جامع بوده و علاوه بر اجرايي كردن مفاد تفاهمنامه موارد مورد پيگيري را نيز مورد توجه قرار دهند.
وي در خصوص تعداد اندك گردشگران ترك در ايران تصريح كرد: ايران در تبليغات و اطلاعرساني بسيار ضعيف عمل كرده و من فكر ميكنم اين بحث مهمترين نقصان صنعت گردشگري كشور شماست.
نبيل، گفت: تبليغات مناسب زماني محقق ميشود كه توسط متخصصان بازاريابي ايراني صورت بگيرد به اين دليل كه ما به اندازهي كافي و به اندازهي متخصصان بومي كشور شما را نميشناسيم.
به گفتهي وي، در يك مقايسه كوچك در خصوص فعاليتهاي آژانسهاي ترك در ايران، به راحتي ميتوان متوجه شد كه آژانسهاي كوچك ترك به مراتب بهتر از دولت ايران در بحث تبليغات و بازاريابي عمل كردهاند.
نماينده آژانسهاي خدمات مسافرتي تركيه با اشاره به برپايي نمايشگاه گردشگري ازمير گفت: از دولت ايران و بخش خصوصي ميخواهيم تا با تمام قوا در اين نمايشگاه حضور پيدا كند.
وي همچنين موضوع حمل ونقل را مهمترين بحث ميان ايران و تركيه دانست و گفت: خطوط هوايي فقط وظيفهي جا به جايي مسافر را برعهده ندارد، بلكه شناساندن و معرفي يك كشور نيز از اهداف آنهاست كه متاسفانه در اين زمينه نيز ايران، به خوبي عمل نكرده است.
نماينده تورساپ در خصوص تعرفههاي گمركي گردشگران گفت: تعريف تعرفههايي به طور مناسب و معقول وضعيت گمركي و ورود گردشگران را دچار تحول ميكند.
وي با متفاوت خواندن تعرفههاي گمركي در ايران تاكيد كرد: وقتي قرار است اين تعرفهها به يك خارجي داده شود به يكباره افزايش بي رويه مييابد، به طوري كه گردشگر را دچار مشكل ميكند.
نبيل اظهار داشت: نظير همين مشكل تعرفههاي گمركي را با دولت سوريه داشتيم كه در زمان سفر وزير فرهنگ و تورسيم تركيه به اين كشور اين مساله مورد بحث و بررسي قرار گرفت، و تاثيرات آن به بسيار قابل توجه بود به طوري كه در همان سال اول تعداد گردشگران سوري به تركيه و بالعكس به 80 هزار نفر رسيد و در حال حاضر نيز به 200 هزار نفر رسيده است.
وي با دعوت انجمن دفاتر خدمات مسافرتي به تركيه گفت: با تبادل نظر در بخش خصوصي امكان اجرايي شده مفاد تفاهم نامه ايران و تركيه بيشتر است.
نماينده آژانسهاي خدمات مسافرتي تركيه با اشاره به وجود دو دبيرستان گردشگري به نمايندگي از اين انجمن در استامبول و آنكارا گفت: ما حاضريم بدون دريافت وجه از تعداد خاصي از دانشآموزان ايراني كه علاقهمند به مديريت جهانگردي هستند در اين مدارس استقبال كنيم.
به گفتهي وي، فارغالتحصيلان دبيرستانهاي گردشگري تورساپ امكان ادامهي تحصيل در بزرگترين دانشگاههاي جهان را دارا هستند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات