محمدرضا شرفالدين گفت: براي آمادهي نمايش شدن «فرزند صبح» به حدود 300 ميليون تومان نياز داريم و در صورت فراهمشدن آن طي پنج روز كار را آماده خواهيم كرد.
اين تهيهكننده در گفتوگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اينكه عليرغم همهي تلاشهايي كه صورت گرفت؛ اما بهدليل مشكلات مالي، فيلم آماده حضور در جشنواره نشد اظهار داشت: حتي بهرام زند و كاوه سماكباشي عليرغم طلبي كه از اين پروژه داشتند، اما با تعهدات حرفهايشان بخش اعظم دوبله و صداگذاري را انجام دادند و تنها كار باقيمانده تبديل سوپر 35 به 35 است.
وي افزود: براي اين كار كه بهروز افخمي تاكيد دارد در خارج از كشور انجام شود مبلغ قابل توجهي نياز است كه «عروج فيلم» سرمايهگذار اين فيلم اين مبلغ را نتوانست تامين كند. عليرغم اينكه آقاي ارگاني مدير اين موسسه و همچنين موسسهي تنظيم و نشر آثار امام (ره) احساس تعهد ميكنند و ميخواهند كار انجام شود.
شرفالدين مشكلات مالي اين فيلم را بيشتر شكل سياسي دانست و افزود: به نظر ميرسد كساني كه بايد سرمايهگذار فيلم باشند، مشكلات ماليشان شكل سياسي دارد. اما بايد بپذيريم فيلم ناتمامي منسوب به حضرت امام (ره) روي دست سينماي ايران مانده است و بايد فكري به حال آن كرد.
وي ادامه داد: اكثر كساني كه كار را تا اين مرحله ديدهاند تاكيد دارند كه اين فيلم بايد حتما سروسامان بگيرد و از آثار ماندگار در تاريخ سينماي ايران خواهد شد و درواقع فيلمي بالاتر از قدوقواره سينماي ايران ساخته شده است.
شرفالدين تاكيد كرد: در واقع كار من و تعهدم در اين پروژه دوسال است كه به پايان رسيده است و ادامهي كار اصلاحاتي ساختاري بود كه سفارشدهنده به تدوين اوليه كه توسط مرحوم سيفالله داد انجام شد وارد كرد و ساختار جديدي پيشنهاد شد.
وي خاطرنشان كرد: من بهعنوان تهيهكننده تعهد ميدهم اگر تا هفته آخر ديماه پول لازم به اين پروژه تزريق شود آن را به جشنوارهي فجر برسانم و كارهاي تبديلاش را در لابراتور تلويزيون يا استوديو بديع انجام خواهيم داد.
به گزارش ايسنا، فيلمبرداري "فرزند صبح" به كارگرداني بهروز افخمي كه از مهرماه سال 83 آغاز شده است تا اواخر تير ماه 86 به پايان رسيد.
محمدرضا شرفالدين تهيهكننده اين فيلم نزديك شدن به چهره حضرت امام (ره) در كاري سينمايي، گرفتن چند صحنه استثنايي، طراحيهايي براي دوربين كه براي اولين بار در دنيا تجربه ميشود و انتظاري 2 ساله براي بزرگتر شدن بازيگر خردسال فيلم را از ويژگيهاي فرزند صبح دانسته و معتقد است: عليرغم خستگي كه از توليد اين كار برايم مانده اما وقتي به فيلم و راشهاي موجود فكر ميكنم ميبينيم كه طولاني شدن فيلمبرداري ميارزيد.
25 تير ماه 84 بود كه بهروز افخمي از متوقف شدن فيلمبرداري اين فيلم براي يك يا دو سال خبر داد.
وي در گفتوگو با ايسنا اعلام كرد: پروژهي «فرزند صبح» البته مشكلات مالي داشت، اما اين مشكلات قابل حل بود و طي صحبتهايي كه با تهيه كننده و سرمايهگذار داشتيم، حل شد. دليل اصلي توقف فيلمبرداري در حال حاضر توانايي و درخشش بازيگر خردسالي است كه نقش امام (ره) را در سه، چهار سالگي بازي ميكند. با توجه به اينكه فيلمنامه «فرزند صبح» دو بخش مجزا دارد و بخش دوم آن در دوران هفت، هشت سالگي امام (ره) يعني سه، چهار سال بعد از بخش اول ميگذرد، بنا بود كه بازيگر ديگري دوران هفت، هشت سالگي امام (ره) را بازي كند، اما بازيگر بخش اول آنقدر خوب از آب درآمد كه تصميم گرفتيم يكي دو سال صبر كنيم و بخش دوم را با خودش بگيريم. درواقع اين بازيگر ـ آرمان ايرانپور ـ آنقدر تاثيرگذار و به يادماندي است كه فكر ميكنم جابهجايي او با يك بازيگر ديگر باعث ضايع شدن نيمهي دوم فيلم خواهد شد و با توجه به اينكه در حال حاضر به پنج سالگي نزديك ميشود، ميارزد كه منتظر بمانيم و بخش دوم را با خودش فيلمبرداري كنيم.
وي همان زمان نسبت به اعتراضاتي كه دربارهي حضور برخي بازيگران شده بود، گفته بود: من هيچ اهميتي به آن حرفها و اعتراضات ندادم، زيرا براي من روشن بود كه يا فيلم را همانطور كه خودم تشخيص ميدهم ميسازم يا اصلا نميسازم. فكر ميكنم كساني كه ميخواستند از راه دور فيلم «فرزند صبح» را بپيچانند و مال خود كنند، آموخته باشند كه كار فيلمسازي واقعي، تحت تاثير سياستبازيها قرار نميگيرد.
اين كارگردان ادامه داده بود: حالا هم همين تصميم جديد شايد درسي براي آنان باشد و ياد بگيرند كه وقتي يك كودك چهار، پنج ساله هنرمندي و استعداد نشان بدهد، ميتواند فيلمبرداري تيم را عقب بيندازد، كه همهي كوششهاي سياستبازان براي متوقف كردنش به نتيجه نرسيد.
در «فرزند صبح» به كارگراني بهروز افخمي؛ عبدالرضا اكبري ، آتيلا پسياني، هادي ديباجي، آرمان ايرانپور و هديه تهراني به ايفاي نقش ميپردازد.
اين فيلم تولد تا هفت سالگي حضرت امام (ره) و همچنين بخشهايي از 63 سالگي ايشان را در 15 خرداد سال 42 را روايت ميكند.
انتهاي پيام
نظرات