جانشین بسیج جامعه زنان کشور گفت: زنان همواره الگوی بسیار مهمی در جامعه به شمار میآیند به گونهای که حضور مؤثر و مفید آنها در عرصه مدیریت فرهنگی و خانواده فقط حضوری تماشایی نبوده است.
مریم ورزدار در گفتوگو با خبرنگار سرویس «فرهنگحماسه» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بنابراین پژوهش در حوزه زنان و مخصوصا زنان دفاع مقدس یک ضرورت تربیتی قلمداد میشود چرا که آنها به عنوان مادر، همسر و خواهر میتوانند در شکلدهی و نظم بخشی ساختار اجتماع نقش مدیریتی بسزایی داشته باشند.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس فرصتی برای زنان فراهم کرد تا جایگاه خود را بدست آورند پس این ضرورت احساس میشود تا پژوهشگران و محققان در حوزه علوم انسانی و تجربی بازخوردهایی که در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی از زنان ما سرزده است را مورد مطالعه قرار داده و آن را به گونهای علمی مورد بحث قرار دهند.
این مدرس دانشگاه گفت: پژوهشگران میتوانند پیام مقام معظم رهبری را به مناسبت کنگره ملی زنان شهید به عنوان نقشه راهی برای پژوهشهای خود قرار دهند و از کلید واژههایی که ایشان در آن پیام عنوان کردند بهرهمند شوند تا زنان مسلمان ایرانی را به عنوان زنانی تاریخساز که الگویی زینبی و عاشورایی دارند معرفی کنند.
ورزدار در پایان گفت: شاید بسیاری از افراد در دوران انقلاب و دفاع مقدس باور نداشتند که زنان میتوانند با حفظ هویت جنسیتی خود به ایفای نقش اجتماعی بپردازند. هنگامی که زنان نقش بیبدیل خود را به خوبی و با مسئولیتپذیری به سرانجام نیکو رساندند، به جایگاه حقیقی بانوان پی بردند بنابراین اگر میخواهیم همانند آن دو دوران از ظرفیتهای فکری و عملی زنان بهرهمند شویم باید پژوهشهای خود را در بخش بانوان دفاع مقدس توسعه بدهیم تا ابعاد بازگو نشده زنان در دوران انقلاب و دفاع مقدس با رویکردی علمی به نسل حاضر بیان شود.
انتهای پیام
نظرات