• سه‌شنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۴ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 94081911511
  • خبرنگار : 71342

/صداقت؛ اعتماد و اعتبار/

ایوبی: تلویزیون پای سینما را نبندد

ایوبی: تلویزیون پای سینما را نبندد

رئیس سازمان سینمایی گفت:‌ اگر تلویزیون دست سینما را نمی‌گیرد، پایش را هم نبندد.

رئیس سازمان سینمایی گفت:‌ اگر تلویزیون دست سینما را نمی‌گیرد، پایش را هم نبندد.

دکتر حجت‌الله ایوبی با حضور در غرفه ایسنا در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌وگو با خبرنگاران سینمایی این رسانه، اظهار کرد: انتظار داریم رسانه ملی در کشور ما، مانند دیگر کشورها به سینما کمک کند که متأسفانه فعلا کمکی نمی‌کند. امیدواریم اگر تلویزیون دست سینما را نمی‌گیرد، دست کم پایش را هم نبندد.

این مدیر هنری با تأکید بر این‌که سینما نیازمند آرامش است، درباره بعضی نامه‌نگاری‌ها و برنامه سینمایی «هفت» که باعث شده آرامش سینما در روزهای اخیر قدری خدشه‌دار شود، بیان کرد: به هر حال گاهی نسیم اختلافات اندکی می‌ورزد، اما مهم این است که دوباره آرامش برقرار می‌شود و اهالی سینما بعد از سال‌ها آرامش را تجربه کرده‌اند.

ایوبی ادامه داد: همه می‌دانند سینما نیازمند آرامش است و هر حرکتی که بخواهد این آرامش را به هم بزند، هم به هنر سینما و هم به کلیت کشور لطمه می‌زند.

او همچنین درباره تغییرات برنامه سینمایی «هفت» که به‌صورت هفتگی از تلویزیون پخش می‌شود، توضیح داد: مدل برنامه «90» برای یک برنامه سینمایی مدل خوبی نیست، چون این برنامه تلاش می‌کند با حاشیه‌سازی مخاطب جذب کند. در حالی که برنامه سینمایی باید تخصصی باشد و آرامش را برقرار کند.

وی با تأکید بر این‌که خود سینماگران اجازه نمی‌دهند آرامش سینما برهم بخورد درباره دیدگاهش در مورد برنامه «هفت» گفت: متأسفانه هرگز بیننده این برنامه نبوده‌ام و در مجموع فقط دو - سه برنامه از آن را دیده‌ام، زیرا همیشه باید صبح زود بیدار شوم و سر کار بروم.

رئیس سازمان سینمایی درباره صحبت‌های افخمی مبنی بر این‌که باید ایوبی در برنامه «هفت» پاسخگو باشد، توضیح داد: پیش از این رسم نبوده که افراد را برای شرکت در برنامه‌های تولیدی دعوت کنند و بعدا هر مدلی که دوست داشتند، مصاحبه آن‌ها را پخش کنند. دعوت در برنامه‌های تلویزیونی معمولا ویژه‌ی برنامه‌های زنده است، نه برنامه‌های تولیدی.

وی در عین حال افزود: البته در تلویزیون برنامه‌های بسیار خوبی هم داریم که در قد و قواره سینما ظاهر می‌شوند، اما بعضی برنامه‌های تلویزیونی که درباره سینما هستند، متأسفانه سطح کیفی لازم را ندارند و باید تجربه کسب کنند.

او درباره بحث امنیت شغلی سینماگران که یکی از مهمترین برنامه‌های سازمان سینمایی به‌شمار می‌آید نیز گفت: به‌دنبال تأمین بودجه صندوق بیمه بیکاری هنرمندان هستیم. در حال حاضر آیین‌نامه این بیمه نوشته شده و جلسات مختلفی با خانه سینما برگزار کرده‌ایم که خود همین، گام بسیار خوبی است.

ایوبی در پاسخ به اینکه چرا به راهکار تامین بودجه‌ی صندوق بیمه بیکاری که خانه سینما پیشنهاد داده بود که افراد زمانی که می‌خواهند پروانه ساخت بگیرند اگر 10 درصد اعضای آن فیلم، عضو خانه سینما نبودند به این تشکل صنفی ارجاع داده شوند تا هزینه‌ای را به صندوق بیمه بیکاری پرداخت کنند، چرا به این پیشنهاد توجه‌ای نشد؟ اظهار کرد:‌ اکنون حد و حدود بیمه بیکاری، منابع مالی احتمالی و دیگر جزئیات آن مشخص شده است و ما هنوز از تشکیل آن ناامید نشده‌ایم؛ اما این صندوق برای آغاز به کارش نمی‌تواند منتظر درآمدهای پیش‌بینی‌شده باشد، بلکه باید پول زیادی برای شارژ کردن آن تأمین شود و برای ادامه فعالیت‌هایش می‌توانیم بودجه‌هایی را که قبلا درباره آن صحبت کرده‌ایم، تأمین کنیم.

رئیس سازمان سینمایی افزود: اگر نتوانیم این بودجه را امسال تأمین کنیم، به راه‌های مختلفی فکر کرده‌ایم تا سال آینده این موضوع اتفاق بیفتد. همچنان بسیار امیدوارم این صندوق در این دولت راه‌اندازی شود.

وی با بیان این‌که یکی از معضلات مهم سینماگران، بحث امنیت شغلی است، گفت: تا کنون جلسات مختلفی با مسوولان وزارت کار، سازمان تأمین اجتماعی و ... داشته‌ایم و پیشنهادهای خود را ارائه کرده‌ایم که این پیشنهادات باید عملیاتی شوند.

ایوبی با اظهار تأسف از شرایط اقتصادی دولت یادآوری کرد: امسال دوران سختی را پشت سر گذاشتیم. سینمای ایران در 30 سال گذشته این مشکلات را داشته، اما دو سال گذشته، سال‌های بسیار دشواری برای دولت و ملت بوده‌اند. به همین دلیل، باید بعضی آرزوهای‌مان را برای مدتی دیگر بگذاریم.

او در پاسخ به این پرسش که چرا جلسات شورای صندوق بیمه بیکاری با خانه سینما برگزار نمی‌شود؟ توضیح داد: شورا کار خود را انجام می‌دهد و طرح آیین‌نامه کامل شده است. هیأت مدیره پیشین خانه سینما، مشکلات امنیت شغلی سینماگران را بررسی کرده بود و در همین راستا همایشی هم برگزار کرد؛ اما آیین‌نامه جدید، یک آیین‌نامه اجرایی است که با آنچه قبلا تدوین شده، بسیار متفاوت است چون در این آیین‌نامه تمام جزئیات اجرا مشخص شده است.

ایوبی در زمینه وضعیت فعلی فعالیت‌های دانشجویی سازمان سینمایی، به راه‌اندازی «مدرسه ملی سینما» اشاره کرد و توضیح داد: این مدرسه مکان بسیار خوبی برای همه جوانان و نوجوانان علاقه‌مند به سینماست تا آخرین تجربه‌های سینمایی دنیا را به خوبی ببینند. ضمن این‌که تلاش می‌کنیم در این مدرسه، فضای گفت‌وگو میان نسل جوان و نسل گذشته را برقرار کنیم.

رئیس سازمان سینمایی اظهار کرد:‌ در حال حاضر نسل پیشکسوتان سینما جای معتبری برای انتقال تجربه‌های خود ندارند. امیدواریم مدرسه ملی سینما تالار گفت‌وگویی برای این منظور داشته باشد.

او در پایان اضافه کرد: آیین‌نامه اجرایی مدرسه ملی سینما نهایی شده و کم‌کم به سمت اجرای آن می‌رویم؛ اما هنوز زمان اجرای آن به‌طور مشخص معلوم نشده است. این آیین‌نامه بعد از چندبار ویرایش، نهایی شده و روی میز کار من است.

به گزارش ایسنا، در این دیدار محمد حیدری - دبیر جشنواره فیلم فجر -، سیدصادق موسوی - مسوول دفتر ایوبی و مدیر روابط عمومی جشنواره فجر -، رمضان‌علی حیدری خلیلی - قائم مقام اجرایی سازمان سینمایی - و محمدرسول صادقی - مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی - نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha