به گزارش ایسنا، آیتالله سیدمحمد حسینیزنجانی در چهارمین آیین تجلیل از پیرغلامان، خادمین و مادحین حسینی اظهار کرد: برگزاری جلساتی برای تذکر و یادآوری در حال حاضر از ضرورت بسیار بالایی برخوردار است، زیرا غفلت، یکی از نقاط ضعف و آسیبهای انسان تلقی میشود. ما با امام حسین (ع) آشنا هستیم، اما اگر جلسات تذکر برگزار نشود، کمکم این مسائل فراموش میشود، برخی از افراد حتی با وجود نزدیکی به مسجد به این مکان نرفته و تنها برای اینکه گرفتار بلا و عقوبت نشوند به مسجد میروند.
وی تصریح کرد: غفلت خواب عقل است، شریعت اهداف بلند و همهگیری را تعیین کرده و بر احکامی همچون حج و نماز جماعت تاکید کرده و مسجد در این عرصه مکانی برای نشر فرهنگ اسلامی بهشمار میآید.
این مرجع تقلید یادآور شد: جامعه نیاز به وحدت و پویایی دارد. برگزاری جلسات و برپایی هیئتهای مذهبی و تبیین خواستهها میتواند این وحدت را ممکن کند. در زیارت عاشورا نکات بسیاری نهفته است که تبیین فرهنگ اهلبیت (ع) در جامعه یکی از این نکات بهشمار میآید. از زندگی امام حسین (ع) باید آموخت؛ از این نوع زندگی در قرآن با نام حیات طیبه یاد شده است. حیات طیبه یعنی حیاتی که گوارا باشد، درست است که انقلاب کردن مهم است؛ اما انقلابی ماندن و حسینی ماندن از آن مهمتر است.
آیتالله حسینیزنجانی خاطرنشان کرد: تفکر حقیقت انسان است، انسان با فکر پویا و زنده است و همانگونه که آب تشنگی را برطرف میکند، فکر انسان نیز تشنه مسائل زیبا است، عقل انسان خدا را میشناسد، اما باید قلب او خدا را بیابد که از آن به علم حضوری تعبیر شده است که انسان در ارتباط با خداوند واسطه ندارد.
انتهای پیام
نظرات