به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، این کارگردان که مهمان برنامهی اینترنتی 35 با اجرای فریدون جیرانی بود، در بخشی از این برنامه دربارهی آخرین ساختهی سینماییاش گفت: «چهارراه استانبول» کار سنگینی بود و بخش زیادی کار ویژوال داشت که در حال انجام است. امروز (2 دی ماه) در حالی که معلوم نبود فیلم به جشنواره میرسد یا خیر، یک نسخه از فیلم را تحویل دادیم و فکر میکنم اگر همه چیز بر اساس برنامه پیش رود برای جشنواره فیلم فجر آماده خواهد شد.
او درباره روایت «چهاراه استانبول» توضیح داد: از 24 ساعت قبل از آتش سوزی پلاسکو تا 24 بعد از آتش سوزی را در فیلم روایت میکنم و اصلا به یک موضوع تاریخی توجه نکردم و فکر کردم که باید قصه بگویم و قصه هر جا که نیاز داشته وارد پلاسکو شده و هرجا که لازم نبوده، ورود نکردم یعنی قصهگویی برایم مهمتر است.
کارگردان «خط ویژه» دربارهی ساخته جدیدش «چهاراه استانبول» تاکید کرد: در داستان من هم همه میدانند که پلاسکو فرو میریزد.
مصطفی کیایی در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به جلسهی کانون کارگردانان با وزیر ارشاد دربارهی فیلمهای توقیفی گفت:وزیر فقط گوش دادند و در پایان جلسه به ما قول دادند که مشکل این فیلمها را حل خواهند کرد و گفتند ما با دید مثبت به این قضیه نگاه و سعی میکنیم مشکل حل شود. ما تمام زمانی که میتوانستیم در آن جلسه درباره مشکلات خودمان صحبت کنیم تمرکزمان را بر فیلمهای توقیفی گذاشتیم، حتی از آقای درویش هم دعوت کردیم که با ما بیاید اما نیامد.
او خاطرنشان کرد:من خودم در هر جلسهای که با مسئولان دارم تنها یک خواهش را مطرح میکنم و میگویم که برای پروانه ساخت و نمایشی که ارائه میدهید، ارزش قائل شوید. این مساله بزرگترین لطف در حق ما است که بتوانیم در آرامش سرمایهگذار جذب و کار کنیم؛ باورتان نمیشود سرمایهگذاران اگر فیلم به مساله کوچکی پرداخته باشد پا پس میکشند و از سرمایهگذاری میترسند و هراس دارند که ارگانی دیگر فیلم را از سینما بیرون بکشد.
مصطفی کیایی همچنین دربارهی وضعیت صنف در سینمای ایران هم گفت: صنف در سینمای ایران، شوخی است. من الان عضو شورای مرکزی صنف هستم اما واقعا از این عضویت پشیمانم. هیچ کدام از اعضا، مشارکت در صنف ندارند؛ قدرت صنف از مشارکت اعضایش پدید میآید و متاسفانه این موضوع در صنف وجود ندارد و البته در هیچ صنفی نیست.
این عضو هیات مدیره کانون کارگردانان در بخش دیگری از این گفتوگو با بیان اینکه این کانون هنوز به وزارت کار نپیوسته است، دربارهی مجمع عمومی پیشرو و طرح این موضوع در آن مجمع گفت:خیر، ما دو بار این مساله را مطرح کردیم ولی به حدنصاب نرسید و چون زمان مجمع عمومی برای انتخابات رسیده است، این مجمع عمومی را برگزار میکنیم، چون تصمیم گیری در این مورد، مهم است و عدهای مخالف و موافق دارد و هر اتفاقی بیفتد قطعا خروجی ممکن است باعث نارضایتی عده زیادی شود. طبیعتاً تصمیم به این بزرگی را نمیتوان با حداقل آرا گرفت و باید حتما مجمع با حداکثر آرا در این مورد تصمیم بگیرد.
او در پاسخ به اینکه "یعنی شما میخواهید این تصمیم گیری را به شورای مرکزی آینده واگذار کنید؟ پاسخ داد:ما ناچاریم این کار را کنیم، چون زمان مان به پایان رسیده و باید مجمع را برگزار کنیم.
کیایی دربارهی اینکه در انتخابات بعدی هم کاندید میشود؟ گفت: قطعاً خیر. اگر آقای بزرگ نیا نبود من حتما استعفا داده بودم.
این عضو هیات مدیره کانون کارگردان در پایان از برگزاری مجمع عمومی این کانون در تاریخ 19 دی ماه خبر داد و اظهار امیدواری کرد که اعضا موضوع انتخابات را مهم بدانند و بیایند چون سرنوشت کانون مطرح است و باید به دوستان بیرون که شیطنت میکنند و دوست دارند حاشیهسازی کنند، بگویم که قصد نداریم وارد حاشیه شویم. حضور اعضا سبب میشود کانون منسجمتر مدیریت شود.
انتهای پیام
نظرات