• یکشنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96122010870
  • خبرنگار : 71451

رئیس بنیاد شهید: هیچ گونه توهینی را نمی‌پذیریم

رئیس بنیاد شهید: هیچ گونه توهینی را نمی‌پذیریم

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: باید این بنیاد در کارهایش نوآوری و خلاقیت داشته باشد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمدعلی شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که در مراسم بزرگداشت شهدای کارمند و تجلیل از خادمان شهدا و ایثارگران در حوزه هنری سخن می‌گفت، یادآور شد: امام (ره) روز ۲۲ اسفندماه سال ۵۸ به دو منظور فرمان تشکیل بنیاد شهید را صادر کردند. هدف نخست ایشان خدمت به جامعه ایثارگری و هدف دوم نیز حفظ و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت بود.

وی خاطرنشان کرد: تا پیش از تشکیل بنیاد شهید و امور ایثارگران حدود ۳۰۰۰ شهید شناخته شده بودند اما پیش‌بینی می‌شود که این آمار بیشتر باشد چرا که تعدادی از شهدای انقلاب محرمانه به خاک سپرده شده‌اند. اکنون نیز شهدای جنگ تحمیلی به این آمار اضافه شده‌اند و نزدیک ۲۳۰هزار شهید تا امروز شناسایی شده‌اند.

شهیدی گفت: ما خادم خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستیم چرا که آن‌ها عزیزترین سرمایه‌های خود را در راه حفظ  اسلام، دین، انقلاب و ولایت فقیه تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند. در این چهار سال و نیم که من به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام وظیفه کرده‌ام تلاشم بر همگامی و همفکری عزیزان در بنیاد شهید بوده است. در این راستا انتصاب‌ها را از داخل مجموعه‌ انجام داده‌ام اما توصیه‌هایی دارم. نخست اینکه در راه خدمت‌رسانی به ایثارگران کوتاهی نکنیم. هیچ گونه توهینی را به جامعه ایثارگری نخواهم پذیرفت. باید دیدارهایی با خانواده شهدا و ایثارگران داشته باشیم. سعی و تلاشمان این باشد که مشکلات آن‌ها را رفع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: منکر یا منتقد کارهای عزیزانی که پیش از ما در این مسند خدمت کرده‌اند، نیستیم.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نرخ بیکاری در سایر ارگان‌ها بیان کرد: مهمترین مسئله جامعه ایثارگری و حتی کشور موضوع اشتغال است. نرخ بیکاری در سایر مجموعه‌های کشور ۱۲.۵ درصد است اما در بین مجموعه ایثارگران این نرخ ۴.۵ درصد محاسبه شده است.

شهیدی در بخش پایانی سخنان خود تأکید کرد: باید در کارهایمان نوآوری و خلاقیت داشته باشیم. در این ۳۰ سال مسیری را طی کرده‌ایم که ممکن است اکنون نیاز به بازبینی داشته باشد. به عنوان مثال ممکن است در ۳۰ سال گذشته قانونی به تصویب رسیده باشد که اکنون نیاز به بازنگری در آن احساس شود.

به گزارش ایسنا، در بخش پایانی این مراسم با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونان این بنیاد از خانواده شهدای کارمند بنیاد شهید و امور ایثارگران و برخی از خادمان شهدا در این بنیاد تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha