به گزارش ایسنا، عبدالمحمد زاهدی در حاشیه بازدید مرتضی شهیدزاده رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی از کارگاه خط انتقال آب از سد طالقان اظهار کرد: 60 درصد عملیات اجرایی این طرح مربوط به خرید لوله است و در صورت خرید و تأمین لوله موردنیاز پیشرفت فیزیکی طرح خیلی سریعتر محقق خواهد شد.
وی گفت: انتقال آب از سد طالقان به قزوین مهمترین طرح عمرانی استان است چون 14 شهر و 194 روستای استان با مشکل جدی کمآبی روبهرو هستند و اجرا نشدن این طرح چالشها و مشکلات جدیتری را در سالهای آینده برای استان به دنبال خواهد داشت.
استاندار عنوان کرد: 298 میلیون مترمکعب سهم آب استان قزوین از سد طالقان است که 60 میلیون مترمکعب آن برای آب شرب 14 شهر و 194 روستای استان در نظر گرفته شده است.
زاهدی اضافه کرد: خوشبختانه رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی موضوع تأمین اعتباربخشی از این طرح را پذیرفتند که قطعاً نقش مؤثری در پیشرفت سریعتر طرح خواهد داشت.
وی بابیان اینکه کل اعتبار این طرح 9 هزار میلیارد ریال است، تصریح کرد: درصورتیکه مقدمات و اعتبار لازم فراهم شود میتوان امیدوار بود که ظرف سه سال آینده کل طرح به بهرهبرداری برسد.
استاندار ادامه داد: این طرح در کنار احداث تصفیهخانه یک خط انتقال به طول 121 کیلومتر دارد که در صورت تکمیل شدن مشکل کمآبی 80 درصد جمعیت استان را رفع خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، طرح انتقال آب از سد طالقان به قزوین از مصوبات سفر رئیسجمهوری به قزوین بود.
انتهای پیام
نظرات