• جمعه / ۲۶ مهر ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 98072619530
  • منبع : نمایندگی مرکزی

خطیب جمعه اراک:

کربلا مصداق تحقق اراده الهی در عزت یافتن همیشگی حق‌طلبان است

کربلا مصداق تحقق اراده الهی در عزت یافتن همیشگی حق‌طلبان است

ایسنا/مرکزی خطیب جمعه اراک گفت: کربلا مصداق تحقق اراده الهی در پیروز شدن و عزت یافتن همیشگی حق‌طلبان است.

به گزارش ایسنا، آیت الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در خطبه‌های امروز نماز جمعه اراک اظهار کرد: جبهه کربلا جبهه نبرد حق و باطل است.

وی با بیان اینکه جبهه باطل تصور می‌کرد با اقداماتی که علیه شهدا و اسرای کربلا انجام داد، به پیروزی رسیده است، غافل از اینکه اراده خدا بر این واقعه حاکم بود و برخلاف اینکه ظاهرا ظهر و عصر عاشورا پیروزی با بنی‌امیه بود، اما بلافاصله مردم هوشیار شدند و با روشنگری حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) حقانیت قیام عاشورا و شهدا و اسرای کربلا به گوش همگان رسید .

وی با بیان اینکه اراده خداوند بر پیروزی حق قرار گرفته است، اظهار کرد: خداوند دشمنان حق را در جریان واقعه کربلا و پس از آن رسوا کرد و حضرت زینب(س) این نکته را در سخنان خود پس از واقعه عاشورا تاکید کرد.

نجف‌آبادی افزود: در تمامی اینگونه وقایع در طول تاریخ حق‌طلبان پیروز بوده‌اند و اراده خداوند در این خصوص محقق شده است و نمونه آنرا در ماجرای نجات بنی اسرائیل از دست فرعون و عبور آنان از دریا به خواست خداوند و از بین رفتن فرعون شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه ۱۴ قرن از واقعه عاشورا گذشته ولی هر روز بر عظمت این واقعه افزوده می شود، افزود: صدام حرم مطهر امام حسین(ع) را به روش‌های مختلف مورد حمله قرار داده و بسیاری از زائران ایشان را به شهادت رساند، اما نتوانست این حرم مبارک و تاثیرات وجود مقدس اهل بیت‌(ع) را از بین ببرد.

دری نجف‌آبادی گفت: صدام و امثال او به بدترین وضعیت نابود شدند، ولی عاشورا و کربلا و اربعین هر روز با عظمت‌تر و مراسم مرتبط با آنها هر روز پرشورتر می‌شود.

وی با بیان اینکه هیچ ملتی بدون تحمل سختی‌ها نمی‌تواند به پیروزی برسد، گفت‌: اگر جوانان ما برنمی‌خاستند و فداکاری شهدا نبود، قطعا ما به این عزت نمی‌رسیدیم و آئین اربعین نیز اینگونه باشکوه برگزار نمی‌شد.

دری نجف‌آبادی افزود: آنچه امروز در اربعین مشاهده می کنیم تاکیدی بر این نکته است که عزت و ذلت در دست خداست و امام حسین(ع) در اوج قله عزت و عظمت ایستاده است.

وی با اشاره به اعجاز کربلا و با تاکید براینکه به برکت خون شهدا راه کربلا باز شده است و این ماحصل شکرگزاری مردم است، افزود: باید این راهی که امام و رهبری ترسیم کرده‌اند را با افتخار ادامه دهیم.

نجف‌آبادی با بیان اینکه مسیر با عظمت، عزت و شرف برای ملت های مختلف در جریان اربعین باز شده و بابد این راه را ادامه داد، گفت: همگان باید به هر میزان که می‌توانند در راستای واگو کردن این جریان با عظمت اقدام کنند، تا تاریخ با عطمت کربلا جاودانه بماند.

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت دنیای اسلام و مقابله با استکبار همواره ادامه خواهد داشت، به دستگیری "روح الله زم" مدیر شبکه آمدنیوز اشاره کرد و افزود: به یاری خداوند جریان‌های فاسد رسوا می شوند و از بین رفتن جریان‌های فساد نشانگر قدرت نیروهای نظامی و اطلاعاتی ما و حاصل قدرت ایمان است.

نجف‌آبادی اظهار کرد: جوانان و نوجونان ما نباید تحت تاثیر تبلیغات دروغین دشمنان قرار بگیرند. کارخانه جریان سازی فساد همواره برپاست و آمریکا و اسراییل و امثال آنها همواره برای از بین بردن سرمایه‌های ما در تلاشند. جوانان ما بعنوان سرمایه های کشور، بی نظیر هستند و به برکت امام و انقلاب این سرمایه‌ها افزایش یافته است.

وی هر یک از جوانان غیرتمند را فرمانده‌ای لایق دانست و گفت: جنگ روانی علیه ما اهداف پلید شیطانی دارد، دشمنان به دنبال براندازی و اضمحلال جمهوری اسلامی ایران هستند. بینی آنها به خاک ذلت مالیده شده و بر همین اساس تلاش می‌کنند در برابر این ذلت ابراز وجود کنند.

نجف‌آبادی با بیان اینکه دشمنان ما به جای پرداختن به ما، مشکلات و مسائل داخلی خود را برطرف کنند، گفت: در نظام اسلامی توانایی اقتصادی و علمی بسیاری وجود دارد و متولیان آموزشی در کشور باید در راستای گسترش و تقویت پایه‌های علم در کشور جدی‌تر عمل کنند.

وی بر لزوم تلاش آموزش پرورش، دانشگاه‌ها و حوزه‌ها در راهبری جوانان و تربیت نیروی انسانی کارآمد و لایق برای جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت: مسائل صنایع نیز بسیار مهم است.

خطیب جمعه اراک گفت: در واگذاری‌ها باید اهلیت سهامدار، برخورداری او از برنامه مشخص و تعهد او نسبت به انجام وظایف مورد توجه قرار گیرد، چراکه در غیر این صورت چیزی جز خیانت و فساد به بار نخواهد آمد و تجربه گذشته تکرار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha