• شنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 98091611454
  • خبرنگار : 71442

ایسنا ۲۰ ساله شد

یونس شکرخواه: ایسنا برای من بوی دانشگاه را می‌دهد

یونس شکرخواه: ایسنا برای من بوی دانشگاه را می‌دهد

یونس شکرخواه می‌گوید: ایسنا برای من بوی دانشگاه را می‌دهد؛ همیشه یک مشت دانشجوی پر شر و شور در آن بوده است. ایسنا مانده و در ماندن هم تجربه‌های خوبی کسب کرده است.

این روزنامه‌نگار باسابقه و استاد ارتباطات به مناسبت ۲۰ سالگی ایسنا، سخنش را با این جمله آغاز می‌کند «ایسنا را دوست دارم» و سپس چنین ادامه می‌دهد: خیلی ساده‌اش این است که ایسنا را دوست دارم؛ چراکه شاید از روزهای اول در جریان تحولاتش بوده‌ام، تولیداتش را می‌دیدم و در مناسبت‌های مختلف و با آدم‌های مختلف در ایسنا، نشست و دیدار داشتیم.

او ادامه می‌دهد: ایسنا برای من بوی دانشگاه را می‌دهد و همیشه یک مشت دانشجوی پر شرو شور در آن بوده است، به یک قوام ساختاری از نظر متن رسیده و می‌شود گفت متن‌ها همیشه ادیت شده است، به هر حال اشتباه تایپ و غیره در همه‌ی کارها هست. همه‌ی اینها باعث شده است، ایسنا یک منبع قابل اتکا باشد، چون مانده است و در ماندن هم تجربه‌های خوبی کسب کرده است.

او توصیه‌اش به خبرگزاری دانشجویان ایران را اینچنین مطرح می‌کند: توصیه می‌کنم یک مقداری به گفت‌وگوهای زنده همیشه، برگردید، میزگرد را هم چاشنی آن کنید، خبر نخورید، ولی خبرزده هم نشوید. خبرزدگی از نوع ژانرهای تکراری و مناسبتی است که جای خود را دارند ولی سرزندگی و پویایی یک خبرگزاری در تهیه‌ مواد خامش است که پردازش آن را هم به دیگران واگذار کند. مواد خام را فقط بتواند مثل همیشه خوب آماده کند، فکر می‌کنم باز هم با یک انرژی تازه‌تر ماندگار خواهد بود.

به گزارش ایسنا، یونس شکرخواه، روزنامه‌نگار پیشکسوت و استاد علوم ارتباطات که در حوزه روزنامه‌نگاری آنلاین چهره‌ای مطرح است، چندی پیش بازنشسته شد؛ اگرچه بر این باور است که هنوز هم کارش تمام نشده است. شکرخواه مثل بسیاری از استادان روزنامه‌نگاری یکی از مهمترین اهدافش را انتقال تجربیات حرفه‌ای خود به نسل جوان می‌داند؛ نسل جوانی که به تعبیر او برخی از آنها تحریریه‌ها را با اتاق سوسمارها اشتباه گرفته‌اند و فکر می‌کنند می‌توانند با حذف روزنامه‌نگاران پیشکسوت خودشان به جایی برسند.

او نسل روزنامه‌نگاران هم‌دوره خود را نسل حاصل جمع می‌داند؛ همان نسلی که علی‌اکبر قاضی‌زاده از آن با عنوان نسل دایناسورها یاد می‌کند و نام‌های آشنای زیادی را هم در دل خود جای داده است؛ از یونس شکرخواه و حسن نمکدوست و علی‌اکبر قاضی‌زاده گرفته تا حسین قندی، هادی خانکی، فریدون صدیقی، فرید قاسمی و بسیاری دیگر.  

شکرخواه درباره روزنامه‌نگاران هم‌نسل خود می‌گوید که نسل ما نسل حاصل جمع است و قدر هم را می‌دانیم. ما معلم‌هایی هستیم که هم‌کلاسی داریم و نه شاگرد و هر لحظه می‌توانیم از هم بیاموزیم. برای ما انتقال قدرتی در کار نیست. این را بدانید که ما بازنشسته نمی‌شویم. سازمان‌ها اگر نمی‌خواهند، ما خودمان می‌توانیم تجربیاتمان را مدون کنیم؛ چراکه آموخته‌ایم روزنامه‌نگاری ما را می‌کشد، مگر آنکه با آن زندگی کنی!

گفت‌وگوی تصویری یونس شکرخواه درباره بیستمین سالگرد تاسیس ایسنا را می‌توانید در فایل زیر تماشا کنید:

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha