• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99061712824
  • خبرنگار : 50204

اجرای طرح ملی صنایع روستادوست در استان مرکزی

اجرای طرح ملی صنایع روستادوست در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی از برگزاری رویداد ملی صنایع روستا دوست در استان خبر داد و گفت: تاکنون ۱۳ طرح در سامانه ثبت شده که این طرح ها در ابتدا توسط ۶۰ داور در سطح کشور داوری می‌شوند و در نهایت نمایشگاه بین المللی صنایع روستا دوست برگزار خواهد شد.

مجید مومنی روز دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: به منظور افزایش بهره وری در بخش‌های مختلف تولیدات روستایی با هدف شناسایی صنایع روستادوست و پشتیبانی از آنها جهت تقویت اشتغالزایی و جهش تولید در روستاها و مناطق محروم، همچنین حمایت از مخترعین، صاحبان ایده های صنعتی نوآورانه، شرکت های دانش بنیان و سایر فعالان این عرصه، کمیته امداد امام خمینی (ره) با برگزاری رویداد ملی صنایع روستادوست درصدد است صنایع و تجهیزات مناسب برای اقتصاد را شناسایی و از آنها پشتیبانی و حمایت کند.

وی افزود: در این راستا تاکنون ۱۳ طرح در استان مرکزی در سامانه ثبت شده که البته نسبت به سایر استان ها رقم مناسبی نیست.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی در خصوص طرح ایران همدل نیز تصریح کرد: بر اساس این طرح تا صبح روز گذشته ۶۰ هزار وعده غذای گرم و ۳۲ هزار بسته معیشتی  توسط مردم در سطح استان توزیع شده، هچنین میزان کمک های نقدی نزدیک به ۶ میلیارد تومان برآورد شده است.

مومنی با بیان اینکه پنج هزار و ۶۰۰ دانش آموز و ۶۶۱ دانشجو تحت پوشش کمیته امداد هستند، بیان کرد: شورعاطفه ها از ۲۲ شهریور تا ۱۱ مهرماه با شعار ایران همدل در راستای تامین مایحتاج تحصیلی دانش آموزان بی بضاعت برگزار می‌شود. امسال نیز همانند سال گذشته تمامی دانش آموزان کیف، کفش و فرم مدرسه دریافت کردند.

وی ادامه داد: با توجه شیوع کرونا و نیازمندی دانش آموزان به تبلت برای دسترسی به شبکه شاد، حدود دو هزار و ۵۰۰ تبلت نیاز است که مقرر شده ۵۰۰ تبلت از سوی بنیاد مستضعفان، آستان قدس و ستاد اجرایی فرمان امام تامین شود و برای مابقی تبلت ها به صورت میانگین حدود چهار میلیارد تومان اعتبار لازم است که امیدواریم از سوی خیرین تامین شود.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی اضافه کرد: اساس کار کمیته امداد انجام کار فرهنگی است و اعتقاد ما بر این است که اگر کار فرهنگی برای خانواده‌ها صورت گیرد، قطعا در توانمندسازی خانواده‌ها تاثیر خواهد داشت.

مومنی خاطرنشان کرد: بزرگترین مشکل در پرداخت تسهیلات، ضمانت بود که در این راستا کمیته امداد با برنامه ریزی های انجام شده، صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار را ایجاد کرد که بانک تجارت، کشاورزی، ملی و توسعه تعاون و صندوق امداد ولایت کمیته امداد طرف قرارداد این صندوق هستند.

وی اضافه کرد: جهت ایجاد اشتغال، استانداری مرکزی کمیته امداد را مکلف به ایجاد سه هزار شغل کرده، اما کمیته امداد ایجاد پنج هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی با ۱۲۵ میلیارد تومان اعتبار را هدفگذاری کرده است. از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه ۸۶ نفر از طریق مراکز کاریابی به شرکت ها معرفی شدند و پرداخت تسهیلات، اختصاص زمین، ایجاد زمینه شغل، بازاریابی و فروش و ... از جمله اقداماتی است که کمیته امداد جهت اشتغال در سطح استان انجام می‌دهد.

مدیرکل کمیته امداد با بیان اینکه از مردم تقاضا داریم به متکدیان و مراکز خیریه بدون شناسنامه کمک نکنند، افزود: کرونا سبب افزایش کمک های مردمی شده به طوری که در پنج ماهه سال جاری میزان کمک ها بیش از ۳۴ درصد افزایش داشته  و از ۵۱ میلیارد تومان در مدت مشابه سال گذشته به ۶۹ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است.

مومنی ادامه داد: برای دریافت صدقات سامانه #۰۸۶*۸۸۷۷* راه اندازی شده و تلفن نیکوکاری ۳۳۸۸۰ نیز در روزهای آینده با آغاز هفته دفاع مقدس برای دریافت کمک های مردمی راه اندازی خواهد شد.

وی در خصوص کمک خیر ساکن نیم‌ور در جهت ساخت مسکن گفت: خیر نیکوکار اهل نیم‌ور شهرستان محلات ساخت صفر تا صد ۲۰ واحد مسکونی را برای محرومان تحت حمایت این شهرستان به عهده گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha