• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۵۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: markazi-99155
  • خبرنگار : 50210

فرماندار:

ناحيه صنعتي مبل و منبت در روستاي شهسواران اراك ايجاد شود

ناحيه صنعتي مبل و منبت در روستاي شهسواران اراك ايجاد شود

فرماندار اراك خواستار راه اندازي ناحيه صنعتي مبل و منبت در روستاي شهسواران اراك شد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دکتر حسین بختیاری در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان مرکزی با اشاره به اینکه در سال های اخیر نرخ تولید واحدهای صنعتی جدید در استان و اراک قابل قبول نبوده است، افزود: نگاهی کارشناسی به موضوع نشان می دهد که اراک پتانسیل مناسبی جهت فعالیت واحدهای تولیدی جدید دارد، اما متاسفانه تولید این واحدها کم است و تاکنون جدی گرفته نشده اند.

وی گفت: واحدهای صنعتی مادر در استان مستقر هستند، اما در عین حال اراک ظرفیت استقرار واحدهای کوچکتر با مشکلات کمتر و ایجاد اشتغال مناسب را دارد.

فرماندار اراک تصریح کرد: در بخش های مختلف شهرستان اراک ظرفیت های توسعه اقتصادی وجود دارد به طوری که در بخش ساروق مردم تشنه انجام امور زیربنایی و اقتصادی هستند همچنین از بعد گردشگری، زیارتی، گیاهان دارویی پتانسیل مناسبی در این بخش وجود دارد و مستعدترین اراضی استان در حوزه کشت گیاهان دارویی در این بخش قرار دارد. البته علیرغم وجود ناحیه صنعتی شهید فروزان، استفاده بهینه از این ظرفیت صورت نگرفته است در حالی که امکان گسترش و استقرار واحدهای جدید در شهرک وجود دارد.

وی با اشاره به ظرفیت های بخش معصومیه اراک در بعد صنايع دستی گفت: در بخش مرکزی شهرستان اراک به فعالیت های گلخانه ای اقبال مناسبی وجود دارد و با پیگیری انجام شده بیش از ۹۵ درصد مشکلات گلخانه های امام آباد حل شد، همچنین در روستای رودباران ۱۵۰ واحد گلخانه ای وجود دارد که توسط بخش خصوصی ایجاد شده است و با ساماندهی این منطقه میتوان شهرک صنعتی گلخانه ای را ایجاد کرد.

بختیاری اضافه کرد: طبق تصمیمات مقرر بود که ۶۲۵ هکتار اراضی شهرک صنعتی خیر آباد آزادسازی و شهرک توسعه یابد، اما تاکنون پیشرفت قابل توجهی حاصل نشده است، همچنین برای احداث شهرک صنعتی امیرکبیر با ۴ هزار هکتار زمین مقرر بود که برای آزادسازی اراضی منطقه موضوع در شورای عالی محیط زیست مطرح شود که این امر هنوز انجام نگرفته است.

وی با اشاره به بخش معصومیه شهرستان اراک و فعالیت بیش از ۱۰۰ کارگاه و ۵۰۰ شاغل در حوزه چوب و منبت و مبل در روستای شهسواران و ضرورت ساماندهی این ظرفیت بیان کرد: ۲۴ ساعته ۲۵ دستگاه CNC در این منطقه فعال است و ماهانه ۳۰۰ سرویس کامل مبل از منطقه خارج می شود. با توجه به موقعیت جغرافیایی این بخش که در مجاورت کریدور بین المللی تهران - جنوب و راه آهن سراسری قرار دارد احداث یک ناحیه صنعتی مبل و منبت شهسواران در بخش نیاز است.

فرماندار اراک به لزوم تکمیل و توسعه زیرساخت های لکه صنعتی ابراهیم آباد در فاز یک و ۲ اشاره کرد و گفت: این لکه با مساحت ۲۵ هکتار و ۹۶ قطعه حدود ۵ سال پیش راه اندازی شده و تاکنون ۵۰ قطعه واگذار و تنها ۵ قطعه فعال شده و در حال ساخت است. لازم است که امکانات زیرساختی تامین و بنیاد مسکن در این راستا فعال تر باشد که اگر مشکلات رفع شود می توان در دهه فجر سال جاری شاهد بهره برداری از این قطعات بود.

وی با اشاره به لزوم بازنگری طرح امکان سنجی ایجاد شهرک و بازارچه صنایع دستی در شهرستان اراک با توجه به گذشت یک دهه از مطالعه انجام شده در این راستا افزود: بازار اراک دارای ۹ سراست که با پیاده راه کردن خیابان حصار و توسعه بازارچه ها در بازار می توان تحول سراهای بازار تاریخی اراک را رقم زد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha