• یکشنبه / ۴ مهر ۱۳۹۵ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 95070401940
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

ورود سرمایه‌گذاران بین‌المللی در طرح ساماندهی رودخانه‌های کشور

ورود سرمایه‌گذاران بین‌المللی در طرح ساماندهی رودخانه‌های کشور

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل دفتر مهندسی رودخانه و سواحل شرکت مدیریت منابع آب ایران از ورود سرمایه‌گذاران بین‌المللی در طرح ساماندهی رودخانه‌های کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، «غزاله جعفری» ظهر امروز یکشنبه، چهارم مهرماه در بازدید از پروژه ساماندهی رودخانه بشار یاسوج ضمن مهم دانستن این پروژه افزود: احیا و ساماندهی رودخانه‌ها از رویکردهای اصلی مدیریت منابع آب ایران است و تاکنون نیز پیشرفت‌های خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

 وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت رودخانه بشار و لزوم توسعه زیرساخت‌های لازم در این رودخانه طرح ساماندهی آن در اولویت اختصاص اعتبار قرار دارد .

مدیرکل دفتر مهندسی رودخانه و سواحل شرکت مدیریت منابع آب ایران افزود: کار ساماندهی رودخانه بشار زخمی شده و به همین علت باید تلاش کنیم که این پروژه هرچه سریع‌تر به سرانجام برسد.

جعفری از ورود سرمایه‌گذاران بین‌المللی در طرح ساماندهی رودخانه‌های کشور خبر داد و یادآور شد: ساماندهی رودخانه «بشار» یاسوج نیز از این قاعده مستثنی نیست و می‌کوشیم با جذب سرمایه‌گذاران خارجی در ساماندهی رودخانه بشار امتیازاتی را به لحاظ بین‌المللی برای این طرح کسب کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha