• سه‌شنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۵ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 95101409012
  • خبرنگار : 71460

داگلاس کاستا: 2017 سال من خواهد بود

داگلاس کاستا: 2017 سال من خواهد بود

هافبک برزیلی بایرن مونیخ از انگیزه بالای خود برای درخشش در سال 2017 میلادی سخن گفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از اشپیگل، داگلاس کاستا از زمانی که از شاختار دونتسک راهی بایرن مونیخ شد توانست درخشش خوبی از خود نشان دهد. او سال گذشته ستاره باواریایی ها بود و توانست جای خالی روبن و ریبری را پر کند و در کوپا آمه ریکا و انتخابی جام جهانی روسیه نیز عملکرد خوبی برای تیم ملی برزیل داشت.

کاستا درباره حضور در ترکیب بایرن مونیخ گفت: مطمئن هستم ۲۰۱۷ سال من خواهد بود. نزدیک به ۲ سال است که در بایرن مونیخ هستم و کاملا با فضا خو گرفتم و به شرایط عادت کردم. الان شرایط خیلی خوبی دارم و حس می کنم بتوانم در آینده نیز عملکرد خوبی برای تیم داشته باشم. اوایل که به شاختار رفته بودم نیز دو سال طول کشید تا کاملا در این تیم جا بیفتم و بازی واقعی خودم را نشان دهم و فکر کنم از الان به بعد یک کاستای متفاوت و گلزن را خواهید دید.

او در پایان گفت: من امسال آرزو دارم که همراه بایرن مونیخ قهرمانی در بوندسلیگا و لیگ قهرمانان را کسب کنیم. این یک سال برای ما فوق العاده خواهد بود و امیدوارم این دو جام ارزشمند را در این سال کسب کنیم.

بایرن مونیخ در شروع نیم فصل دوم بوندسلیگا برابر فرایبورگ دیدار خواهد کرد و در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان نیز به دیدار آرسنال خواهد رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha