• سه‌شنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۵ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95101409114
  • خبرنگار : 71496

سیسی برای دعوت رسمی اردن از دمشق برای حضور در اجلاس سران عرب تلاش می‌کند

سیسی برای دعوت رسمی اردن از دمشق برای حضور در اجلاس سران عرب تلاش می‌کند

حال و هوای پیش از نشست سران کشورهای عربی که قرار است مارس آتی در اردن برگزار شود، حاکی از وجود برخی مشکلات و موانع در این مسیر است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه رای الیوم، از جمله این چالش‌ها اصرار مصر برای حضور سوریه در این نشست است. عبد الفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر گویا در خفا دولت اردن را به عنوان میزبان این نشست جهت دعوت رسمی از دولت سوریه برای شرکت در نشست مذکور تحت فشار گذاشته است اما امان اعلام کرده که هرگز چنین کاری نخواهد کرد.

شواهد دیگری نیز حاکی از حضور سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان در نشست امان است.

از دیگر موانع موجود در مسیر برگزاری نشست امان آن است که تمیم بن حمد آل ثانی،‌ امیر قطر به تازگی از پذیرش و استقبال از ناصر جوده، وزیر خارجه اردن عذرخواهی کرده است.

این امر نشان می‌دهد که امیر قطر از قبل برای تحریم نشست سران در اردن تصمیم داشته است، به ویژه که جوده قصد داشت برای ارائه دعوت رسمی به دوحه سفر کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha