• دوشنبه / ۹ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 95120905986
  • منبع : نمایندگی اردبیل

تأثیرگذاری فراوان نقش مردم در حفاظت از منابع طبیعی

تأثیرگذاری فراوان نقش مردم در حفاظت از منابع طبیعی

ایسنا/اردبیل معاون فرمانداری بیله‌سوار به تأثیرگذاری فراوان نقش مردم در حفاظت از منابع طبیعی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، «خسروی» در جلسه هماهنگی هفته منابع طبیعی شهرستان بیله‌سوار گفت: هر نوع فعالیت انسانی موجب تخریب منابع طبیعی می‌شود و از همین‌رو باید برای احیای این منابع دست به کار شد.

معاون فرمانداری بیله‌سوار افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی همه مسئولان خادم مردم هستند و خدمت‌رسانی در راستای تحقق خواسته مردم در اولویت برنامه‌های مسئولان قرار دارد.

وی تعامل و همکاری مردم و قانونمند بودن را لازمه انجام کارهای بزرگ دانست و گفت: باید محیط سازمانی خود را به یک محیط ساختارمند و قانونی هدایت کنیم و هر چقدر با محیط با خشونت برخورد کنیم محیط نیز با خشونت با ما برخورد خواهد کرد.

وی با تأکید بر تأثیرگذاری فراوان نقش مردم در حفاظت از منابع طبیعی گفت: تشکل‌های مردم‌نهاد برای حفظ منابع طبیعی و محیط زیست دولت را یاری کنند، چون دولت تدبیر و امید معتقد است که این گونه کارها نیازمند همکاری و همراهی مردم است.

حجت الاسلام «وحید مهدوی‌راد» رئیس دادگاه عمومی بخش جعفرآباد نیز با اشاره به توجیه عشایر در خصوص تخریب مراتع و احداث ساخت و سازهای غیر مجاز، گفت: فرهنگسازی در خصوص منابع طبیعی و حفظ منابع گیاهی و خاکی باید در اولویت قرار گیرد و اگر از منابع طبیعی به‌نحو احسن و درست استفاده کنیم می‌توانیم امانتدار خوبی برای نسل آینده باشیم.

«خداداد سجودی» رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بیله‌سوار خاطرنشان کرد: کاشت درخت، توجه به فضای سبز به‌عنوان تنها پالایشگاه محیط و منبع رایگان تولید اکسیژن را در جامعه نهادینه می‌کند.

وی با تأکید بر این‌که برای نهادینه شدن فرهنگ درختکاری و صیانت از طبیعت باید از ظرفیت آموزش و پرورش بهره برد، تصریح کرد: دستگاه‌های متولی فرهنگ و آموزش بر ترویج و فرهنگسازی در حفاظت از منابع طبیعی بر جامعه هدف حرکت کنند.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بیله‌سوار نیز گفت: برنامه‌های هفته منابع طبیعی از ۱۵ تا۲۱ اسفندماه هر سال با هدف ارتقا و ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی در استان و کشور برگزار می‌شود که شعار امسال این هفته همیار طبیعت باشیم است.

وی با اشاره به ضرورت حفظ منابع آب وخاک، جنگل ها و مراتع گفت: هفته منابع طبیعی فرصت خوبی برای ترویج فرهنگ عمومی در مقوله درختکاری و حفظ مراتع و جنگل هاست.

وی هم‌چنین از توزیع 5000 نهال به‌مناسبت هفته منابع طبیعی خبر داد و گفت: هماهنگی لازم با اداره آموزش و پرورش برای نواختن زنگ سبز و ایراد سخنرانی در مدارس با موضوع منابع طبیعی صورت گرفته است و مسابقات نقاشی نیز با موضوع منابع طبیعی بین دانش‌آموزان، برپایی برنامه با بنیاد شهید و امور ایثارگران و ثبت احوال و تجلیل از فعالان عرصه منابع طبیعی از دیگر برنامه‌های این هفته در شهرستان خواهد بود.

«موسی‌پور» رئیس ثبت و احوال شهرستان بیله‌سوار نیز افزود: استان اردبیل علیرغم داشتن استعدادهای طبیعی بالقوه از سرانه جنگلی پایینی برخوردار بوده و برای رسیدن به سطح سرانه جنگلی در کشور به 200 هزار هکتار جنگل‌کاری در استان نیاز است.

وی افزود: با اجرای این تفاهم‌نامه بین منابع طبیعی و ثبت و احوال، والدین نوزادان می‌توانند پس از احداث پارک‌ها به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌ها با معرفی اداره ثبت احوال مراجعه و نسبت به دریافت شناسنامه نهال تولد و کاشت نهال یادبود اقدام و راسأ نگهداری نهال‌های کاشته شده که برای هر نوزاد سه نهال بنام نوزاد و والدین غرس می‌شود بر عهده بگیرند که عملیات احداث این پارک در دو شهرستان آغاز شده و شهرستان بیله‌سوار نیز آمادگی اجرایی این فعالیت را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha