• شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۶ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 96041004351
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل استاندارد اردبیل عنوان کرد:

ضرورت اخذ استاندارد حلال توسط واحدهای تولید مواد غذایی

ضرورت اخذ استاندارد حلال توسط واحدهای تولید مواد غذایی

ایسنا/اردبیل مدیرکل استاندارد استان اردبیل بر ضرورت اخذ استاندارد حلال به واحدهای تولیدی مواد غذایی استان تاکید کرد. 

به گزارش خبرنگار ایسنا، هاشم علایی در جلسه کمیته صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد اردبیل با اشاره به اینکه استاندارد حلال به عنوان یک استاندارد جهانی معیار کیفیت غذای سالم و بهداشتی است، یادآور شد: استاندارد حلال یکی از مهم‌ترین خصیصه‌های موفقیت صادرات یک کالا به کشورهای اسلامی محسوب می‌شود. 

مدیرکل استاندارد اردبیل گفت: کشورهای اسلامی به برخورداری کالایی از استاندارد حلال  توجه خاصی دارند بطوریکه انتظار می رود واحدهای تولیدی استان نیز برای کسب موفقیت در راستای صادرات بهتر به این مقوله توجه داشته باشند. 
  
به گفته علایی در صورتی واحدهای تولیدی می‌توانند در بازارهای خارجی موفق عمل کنند که از استاندارد حلال برخوردار باشند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.