به گزارش خبرنگار ایسنا افزود: در سه ماهه نخست سالجاری 40 مورد آزمون مقایسه ای شیمیایی و میکروبی فرآورده های غذایی و کشاورزی در استان اردبیل انجام شده است.
به گفته مدیر کل استاندارد اردبیل برابر وظایف قانونی و ذاتی سازمان ملی استاندارد ایران و در راستای حفظ و تامین سلامت جامعه و جلوگیری از تولید و ورود محصولات ناایمن به بازار مصرف کشور، شاخص های میکروبی و شیمیایی در فرآورده های غذایی وکشاورزی مورد بررسی و آزمون قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه عدم انطباق نداشتن محصولات آزمایش شده با استانداردهای باعث جلوگیری از تولید آن محصول می شود، اضافه کرد: در طول سال و به صورت ادواری از واحدهای تولیدی و مراکز عرضه و فروش محصولات، توسط کارشناسان و بازرسان شرکت های تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران بازرسی و نمونه برداری انجام می شود.
علایی گفت: نمونه های اخذ شده در آزمایشگاه های اداره کل و آزمایشگاه های تایید صلاحیت شده مورد آزمون و بررسی قرار می گیرند.
به گفته مدیر کل استاندارد، از مردم در خواست می شود در زمان استفاده از محصولات غذایی و کشاورزی به علامت استاندارد کالا توجه کرده و در صورت مشاهده موارد غیراستاندارد مراتب را از طریق شماره تلفن گویای 1517 یا شماره تلفن های 8-33741156 به اداره کل استاندارد اردبیل اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات