• دوشنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۶ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 96042614803
  • خبرنگار : 71460

رودیگر: به خاطر کونته به چلسی آمدم

رودیگر: به خاطر کونته به چلسی آمدم

مدافع جدید چلسی درباره حضور در این تیم و جدایی‌اش از رم به صحبت پرداخت.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از گاردین، چلسی در فصل نقل‌ و انتقالات تابستانی موفق شد آنتونی رودیگر، مدافع آلمانی تیم رم را به خدمت بگیرد. این مدافع که فصل گذشته بازی‌های خوبی در لیگ ایتالیا از خود به نمایش گذاشت، درباره حضور در چلسی، گفت‌: در همین چند روزی که در چلسی بودم، متوجه شدم که سطح و کیفیت این باشگاه با تیم سابقم یعنی رم فاصله دارد. چلسی از بهترین تیم‌های جهان است و خوشحال هستم که در حال‌ حاضر عضوی از این تیم هستم و می‌توانم قابلیت‌های خودم را به نمایش بگذارم.

مدافع آلمانی درباره آنتونیو کونته، سرمربی تیم لندنی هم، گفت‌: کونته یکی از دلایلی بود که من تصمیم گرفتم به چلسی بیایم. او مربی بسیار با هوش و مقتدری است و خصوصا در کارهای دفاعی به شما کمک می‌کند تا بهتر از قبل شوید. با شناختی که از کونته داشتم تصمیم گرفتم تا به چلسی بیایم.

چلسی به غیر از آنتونی رودیگر موفق شده است باکایوکو را نیز از موناکو به خدمت بگیرد تا برای فصل بعد و دفاع از عنوان قهرمانی تقویت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha