• شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 96112111964
  • منبع : نمایندگی قزوین

دادستان عمومی و انقلاب قزوین:

سرشبکه اصلی آشوب‌های اخیر در قزوین دستگیر شد

سرشبکه اصلی آشوب‌های اخیر در قزوین دستگیر شد

دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: فرد دستگیر شده هماهنگ‌ کننده اصلی بی‌حرمتی و آتش زدن مساجد، حوزه علمیه و پایگاه‌های بسیج در تمام شهرستان‌های استان قزوین بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی دادستان قزوین اظهار کرد: سرشبکه و یکی از لیدرهای اصلی ناآرامی‌های گذشته که با رسانه‌های ضدانقلاب نیز در ارتباط بود با تلاش دستگاه‌های امنیتی طی اقدامات مختلف فنی و اطلاعاتی و با هماهنگی دستگاه قضایی استان دستگیر شد.

دادستان مرکز استان تصریح کرد: فرد دستگیرشده هماهنگ‌کننده اصلی بی‌حرمتی و آتش زدن مساجد، حوزه علمیه و پایگاه‌های بسیج در تمام شهرستان‌های استان قزوین بوده است.

صادقی نیارکی به برخی از اقدامات فرد دستگیرشده اشاره کرد و افزود: متهم مبادرت به جمع‌آوری تصویر از اقدامات تخریب‌گرانه به‌ منظور ارسال به رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب می‌کرد.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین برخورد با برهم زنندگان نظم عمومی جامعه را از وظایف دستگاه قضایی برشمرد و خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی بدون هیچ اغماضی با کسانی که با اقدامات آشوبگرانه و تخریبی نظم و امنیت جامعه را بر هم می‌زنند با توجه به امر قانونگذار برخورد خواهد کرد.

صادقی نیارکی تصریح کرد: امنیت و احساس امنیت در جامعه برای دستگاه قضایی یک اصل است، پس در این مسیر کسانی که بخواهند با مقاصد شخصی و با سوءاستفاده از برخی از مشکلات اقتصادی، صنفی و معیشتی مردم نظم و امنیت جامعه را با اقدامات تخریبی و آشوبگرانه مختل نمایند بدانند که با برخورد قاطع دستگاه قضایی مواجه خواهند شد.

دادستان قزوین به گسترش استفاده از فضای مجازی در بین جوانان اشاره کرد و افزود: استفاده از فضای مجازی در بین جوانان بسیار افزایش‌ یافته است و دشمن نیز در این مسیر درصدد است تا با استفاده از همین فضای مجازی بسیاری از جوانان را در دام شیطانی خود بیندازد و از آنان برای رسیدن به مقاصد شخصی خود سوءاستفاده نماید که لازم است خانواده‌ها به‌ خصوص پدران و مادران نظارت بیشتری نسبت به فرزندان خود و فعالیت آنان در فضای مجازی داشته باشند.

صادقی نیارکی یادآور شد: پرونده فرد دستگیر شده با عناوین مختلف مجرمانه در دادسرای قزوین و در مرحله تحقیقات است که پس از تکمیل و صدور کیفرخواست جهت صدور حکم به دادگاه ارسال خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha