• چهارشنبه / ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ / ۰۱:۲۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97012106979
  • خبرنگار : 71575

جنگ آسیایی قلعه‌نویی و پورموسوی

جنگ آسیایی قلعه‌نویی و پورموسوی

در تنها دیدار روز پنج‌شنبه لیگ برتر فوتبال ایران دو تیم فولاد و ذوب‌آهن در ورزشگاه غدیر برابر هم صف‌آرایی خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال ایران با یک دیدار در روز پنج‌شنبه ادامه پیدا می‌کند که تیم‌های فوتبال فولاد و ذوب آهن از ساعت ۱۹ در ورزشگاه غدیر اهواز برابر هم قرار خواهند گرفت.

ذوب آهن امیر قلعه‌نویی که در نیم فصل دوم پیشرفت چشمگیری داشته و توانسته ۹ پیروزی، ۲ تساوی و تنها یک شکست به دست بیاورد، در حالی به مصاف فولاد می‌رود که در صورت پیروزی برابر این تیم می‌تواند یک گام دیگر به نایب قهرمانی لیگ برتر و حضور در آسیا نزدیک شود.

اصفهانی‌ها که هفته گذشته با سه گل سپیدرود را شکست دادند، این بار باید شانس خود را خارج از خانه امتحان کنند تا به موفقیت‌های خود در نیم فصل دوم ادامه دهند. البته این دیدار به نوعی پیش‌بازی ذوبی‌ها برای دیدار حساس این تیم برابر لوکوموتیو ازبکستان نیز محسوب می‌شود.

در سوی دیگر میدان فولادی قرار دارد که در صورت شکست مقابل ذوب آهن شانس آسیایی شدنش برای فصل بعد به حداقل می‌رسد و باید یک فصل دیگر نیز از مسابقه‌های آسیایی به دور باشد. فولادی‌ها که هفته گذشته با نتیجه بدون گل مقابل پارس جنوبی متوقف شدند، در صورت امتیاز دادن به ذوب آهن دوباره وارد بحران می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha