• شنبه / ۱۶ تیر ۱۳۹۷ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97041608841
  • خبرنگار : 71567

وزیر علوم به ایسنا خبر داد

اسامی تمام دانشجویان پرونده‌دار در اختیار دادستانی قرار گرفت

اسامی تمام دانشجویان پرونده‌دار در اختیار دادستانی قرار گرفت

وزیر علوم گفت: اسامی تمامی دانشجویان پرونده‌دار در اختیار دادستانی تهران قرار گرفت.

دکتر منصور غلامی در گفت‌وگو با ایسنا، در واکنش به اظهار نظر اخیر دادستان تهران در خصوص عدم انتقال اسامی دانشجویان بازداشتی از سوی وزارت علوم به دادستانی، اظهار کرد: موقعی که دادستان محترم این اظهار نظر را داشتند، شاید اطلاعات به او منتقل نشده بود، چون فرض بر این بود که اطلاعات را ایشان از مجموعه خودشان دریافت کنند، اما در نهایت این اقدام صورت گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر اسامی تمامی دانشجویانی که در بازداشت بودند و پرونده دارند؛ چه دانشجویانی که در خصوص آنها رای صادر شده است و چه کسانی که هنوز رایی در مورد آنها صادر نشده، از سوی همکاران وزارت علوم در اختیار دادستانی قرار گرفته است.

وزیر علوم در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اسامی تمامی دانشجویان پرونده‌دار در اختیار دادستانی تهران قرار دارد، امیدوار هستم مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha