• دوشنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97050100071
  • خبرنگار : 71593

"حمله رنگی" آنارشیست‌های یونان به ساختمان وزارت خارجه

"حمله رنگی" آنارشیست‌های یونان به ساختمان وزارت خارجه

پلیس یونان اعلام کرد، آنارشیست‌های یونانی به دیوارهای خارجی ساختمان وزارت امور خارجه این کشور در آتن رنگ قرمز پاشیدند و اعلامیه‌هایی را در خیابان‌های اطراف پارلمان این کشور پخش کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، به گفته یکی از مقامات پلیس آتن حدودا ۱۰ تن در این اقدام شرکت داشتند. طی این اقدام اعتراض‌آمیز یک نفر دستگیر شد اما هیچ‌یک از این معترضان زخمی نشدند.

گروه آنارشیست "روویکوناس" در بیانیه‌ای که در وبسایت خود منتشر کرد، این حمله را مرتبط با درگیری‌های فلسطینی- اسرائیلی دانست.

حملات کوچک این‌چنینی به کسب‌وکارها، ساختماهای دولتی، نیروهای پلیس و سیاستمداران در یونان امری معمول است.

روویکوناس که در سال ۲۰۰۹ و طی بدترین بحران اقتصادی یونان در چند دهه اخیر تشکیل شد، در سال‌های اخیر چندین حمله از این دست را علیه سیاستمداران، کسب‌وکارها و ساختمان‌های دولتی صورت داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha