• یکشنبه / ۶ آبان ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97080602908
  • منبع : فدراسیون فوتبال

موافقت تاج با استعفای وثوق احمدی

موافقت تاج با استعفای وثوق احمدی

رییس فدراسیون فوتبال با استعفای وثوق احمدی موافقت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از  سایت فدراسیون فوتبال، براین اساس به اطلاع می رساند با توجه به استعفا آقای دکتر وثوق احمدی، از ریاست کمیته تعیین وضعیت و به دنبال مذاکره حضوری با ریاست فدراسیون فوتبال و درخواست کناره گیری به دلیل فشار کاری، ضمن تقدیر و تشکر ویژه از زحمات ایشان و همکاران محترم شان  در مدت حضور در فدراسیون فوتبال، با این درخواست موافقت شد.

گفتنی است که آقای دکتر وثوق احمدی از این پس در فدراسیون فوتبال در مسولیت جدیدی به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

علاوه بر این، ذکر این نکته ضروری است که فعالیت‌های مربوط به کمیته تعیین وضعیت مطابق برنامه‌های قبلی با انتخاب مسول جدید در روز دوشنبه هفته آتی در فدراسیون فوتبال تداوم خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha