• یکشنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۷ / ۱۶:۵۱
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 97082009639
  • خبرنگار : 71594

محسنی اژه‌ای: سازمان بازرسی می‌تواند به گران فروشی بلیت هواپیما وارد شود

محسنی اژه‌ای گفت: در رابطه با گران فروشی بلیت هواپیما سازمان بازرسی کل کشور می‌تواند وارد شود.

به گزارش ایسنا، محسنی اژه‌ای در رابطه با گران فروشی در حوزه بلیت هواپیما و اینکه آیا قوه قضائیه می‌تواند کاری در این راستا انجام دهد، اظهار کرد: کنترل بازار قیمت‌ها و گران فروشی زیر نظر دولت است و اگر چنانچه بخش‌های دولتی تخلفی انجام دهند سازمان بازرسی می‌تواند وارد شود اما اگر شرکت‌های خصوصی باشند در این رابطه بازرسی کل کشور و دیوان عدالت اداری نمی‌تواند وارد شود در صورتی که دادستان می‌تواند وارد این مساله شود که آن هم به منظور پیشگیری از وقوع جرم باشد.

وی افزود: در حال حاضر این موضوع در حد پیگیری و رسیدگی‌های اولیه قرار دارد و دادستان‌های ما به این موضوع وارد شده‌اند و مسائل را بررسی می‌کنند که آیا تخلف در رابطه با حقوق عامه است یا خیر.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در رابطه با آخرین وضعیت اجرایی شدن قانون ثبت رسمی مالکیت اراضی و املاک و اینکه آیا این قانون منتج به رفع خلأ مالکیت اموال غیرمنقول خواهد شد، توضیح داد: در خصوص اراضی اعم از اراضی شهری و غیرشهری، منابع طبیعی و اراضی متعلق به دولت یا اراضی که مربوط به افراد است باید تمام آنها نقشه‌برداری شود و طرح کاداستر که از سال‌های پیش تصویب شد و مقرر بود که دولت بودجه آن را هر ساله در نظر بگیرد و ظرف پنج سال اجرا شود که اگر این اتفاق می‌افتاد مسلما بسیاری از مشکلات امروز برای مردم و قوه قضائیه و دستگاه وجود نداشت چون بسیاری از اینها سند رسمی ندارند و حد و حدود دقیق آن مشخص نیست. بنابراین اختلافات عدیده‌ای در این رابطه ایجاد شده است.

وی افزود: خواهش ما از مجلس و دولت این است که برای این طرح بودجه مناسب در نظر بگیرند چون مشکلات آن در این صورت به خودی خود حل می‌شود.

سخنگوی دستگاه قضا اظهار کرد: براساس قوانین برنامه ششم و قوانین موضوعی که مجلس به قوه قضائیه تکلیف کرده نیاز به بودجه سال 97 ما اگر ماموریت‌هایمان را به نحو متوسط انجام دهیم حدود 23 هزار میلیارد ریال نیاز داشتیم. در صورتی که بودجه‌ای که مجلس برای ما در نظر گرفت 8 هزار میلیارد بود که با رایزنی‌هایی که انجام دادیم زیر 10 هزار میلیارد بودجه در نظر گرفته شد.

وی افزود: امیدواریم که با تخصیص بودجه لازم بودجه کاداستر تامین شود.

محسنی اژه‌ای گفت: یکی دیگر از موارد مهم درخصوص اسناد این است که اعتبار سند رسمی چقدر بوده و اعتبار سند عادی چقدر است که در حال حاضر آمار دقیقی از اینکه این اسناد در چه وضعیتی قرار دارد ندارند و باید از آقای تویسرکانی، رئیس سازمان ثبت این موضوع را سوال کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha