• دوشنبه / ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97121306844
  • خبرنگار : 71567

معاون دانشجویی دانشگاه در مراسم تقدیر از ۱۶ دانشجوی نمونه علمی کاربردی خبرداد

اصلاح آئین نامه انتخاب دانشجویان نمونه علمی کاربردی در سال ۹۸

اصلاح آئین نامه انتخاب دانشجویان نمونه علمی کاربردی در سال ۹۸

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی بر ضرورت اصلاح آئین نامه انتخاب دانشجوی نمونه در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: با اصلاح این آئین نامه سه نفر از دانشجویان نمونه کشوری از سال آینده از بین دانشجویان مهارتی دو دانشگاه علمی و کاربردی و فنی و حرفه‌ای خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید احمدرضا پیش بین در مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه دانشگاه علمی کاربردی که امروز در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، گزارشی از روند انتخاب دانشجویان نمونه ارائه داد و گفت: مراسم انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه علمی کاربردی از خرداد ماه سال گذشته در برنامه ریزی‌های این دانشگاه قرار گرفت و در همین زمینه دستورالعملی تنظیم و به واحدهای استانی ارسال کردیم؛ ضمن این که کمیته‌ای نیز در این خصوص در مراکز تشکیل شد و در این کمیته پرونده‌های دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد: بعد از بررسی و ارزیابی پرونده‌های دانشجویان برای ورود به مرحله نهایی مراسم دانشجویان نمونه، این پرونده‌ها در مراکز استانی علمی کاربردی نیز با دقت مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت از ۲۴ واحد استانی تعداد ۱۶ دانشجو به عنوان دانشجوی نمونه کشوری برگزیده شدند که این آمار نسبت به سال گذشته رشد داشته و حاکی از مشارکت ۱۰ مرکز استانی در این مراسم است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی، افزایش مطالبه گری دانشجویان را یکی از سیاستهای محوری این دانشگاه عنوان کرد و گفت: متأسفانه دانشجویان مطالبه‌گر در نظام آموزش عالی آن طور که باید مورد توجه قرار نمی‌گیرند و علیرغم تأمین هزینه‌ها ازسوی دانشگاه این دانشجویان آن طور که باید دیده نمی‌شوند اما سیاست محوری دانشگاه علمی کاربردی ایجاد حس مطالبه گری و توجه به حق و حقوق این افراد در نظام آموزش عالی است.

دکتر پیش بین خاطر نشان کرد: در انتخاب دانشجوی نمونه از مراکز علمی کاربردی ۶۷ پرونده از مراکز استانی به منظور ارزیابی برای انتخاب دانشجوی نمونه به دانشگاه ارسال شد که این پرونده‌ها توسط ۲۳ داور مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت از ۱۶ نفر به عنوان دانشجوی نمونه تجلیل می‌کنیم که ۱۴ نفر آنها دانشجوی دوره کاردانی هستند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی در پایان از اصلاح آئین نامه انتخاب دانشجوی نمونه در دانشگاه علمی کاربردی برای سال آینده خبر داد و گفت: تلاش داریم با اصلاح این آئین نامه سه نفر از دانشجویان نمونه کشوری از بین دانشجویان مهارتی دو دانشجو نیز دانشگاه علمی کاربردی و فنی و حرفه‌ای انتخاب شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha