• چهارشنبه / ۸ خرداد ۱۳۹۸ / ۰۰:۴۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98030803106
  • خبرنگار : 71595

مربی ذوب آهن:

فرقی نمی‌کند در مرحله بعدی کجا بازی کنیم

فرقی نمی‌کند در مرحله بعدی کجا بازی کنیم

مربی تیم فوتبال ذوب آهن و دستیار علیرضا منصوریان می‌گوید برای آن‌ها فرقی نمی‌کند که در مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا در کدام کشور بازی کنند.

به گزارش ایسنا، محمد خرمگاه، مربی تیم فوتبال ذوب آهن در نشست خبری پیش از بازی با النصر، گفت: هر دو تیم، تیم‌های خوبی هستند. امیدوارم این بازی معوقه بازی خوبی بشود و ما از موقعیت‌هایمان استفاده کنیم و گل بزنیم.

او ادامه داد: برای ما فرقی نمی‌کند در مرحله بعدی کجا و چه زمانی بازی کنیم. امیدواریم واقعیت فوتبال را در زمین پیاده کنیم و هر زمانی که باشد نتیجه خوبی بگیریم.

خرمگاه در مورد بازی نماینده‌های ایران و عربستان در کشور ثالث هم، گفت: به هرحال هر دو تیم از نداشتن هواداران خود ضررمی کنند. امیدوارم این شرایط اصلاح شود تا هر دو تیم در کشورهای خودشان بتوانند از حمایت هواداران خود استفاده کنند.

همچنین قاسم حدادی فر، کاپیتان تیم فوتبال ذوب آهن در ادامه این نشست خبری اظهار کرد: ما فردا با یک تیم خوب که در عربستان نایب قهرمان شده است بازی داریم. امیدواریم که انتظارات سرمربی را برآورده کنیم و با یک نتیجه خوب از زمین خارج شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha