• پنجشنبه / ۹ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98030903899
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

نجات ۲ کودک گرفتار در سیلاب / جان باختن یک سرنشین خودرو در سیلاب سبزوار

نجات ۲ کودک گرفتار در سیلاب / جان باختن یک سرنشین خودرو در سیلاب سبزوار

ایسنا/خراسان رضوی ‌رئیس جمعیت هلال‌احمر سبزوار گفت: در پی سیل شب گذشته در روستای خسروجرد بخش مرکزی سبزوار دو کودک گرفتار سیل شده بودند که با تلاش تیم امداد و نجات این هلال احمر نجات یافتند. همچنین سیلاب هفت خودرو را با خود برد که یک نفر از سرنشینان خودرو جان خود را ازدست داد.

‌محمدعلی جباری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- عنوان کرد: با اعلام مفقودی دو کودک در روستای خسروجرد واقع در ۱۰ کیلومتری سبزوار که گرفتار سیلاب شده بودند تیم‌های امداد و نجات هلال‌احمر به منطقه اعزام شدند.


رئیس جمعیت هلال‌احمر سبزوار ادامه داد: تیم‌های هلال‌احمر پس از ساعتی جستجو، موفق به نجات جان این دو کودک شدند.

جباری بیان کرد: همچنین در اثر سیل شب گذشته، آب و سیلاب هفت خودرو را با خود برد که یک خودروی تیبا دارای دو سرنشین بود که یکی از سرنشینان نجات یافت و سرنشین دیگر جان خود را از دست داد.

وی گفت: گروه‌های ارزیاب هلال‌احمر در دیگر روستاهای سبزوار نیز در حال رصد اوضاع و امدادرسانی هستند که گزارش‌های تکمیلی اعلام می‌شود.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha