• سه‌شنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 98042513439
  • منبع : منطقه جنوب تهران

فرماندار:

همه انشعابات غیر مجاز آب در حوزه روستایی ورامین جمع‌آوری شد

همه انشعابات غیر مجاز آب در حوزه روستایی ورامین جمع‌آوری شد

ایسنا/تهران ‌فرماندار شهرستان ورامین گفت: برخی از روستاهای بالا دست که در انتهای خط انتقال آب واقع شده اند، با کمبود آب بیشتری مواجه بودند که آب مورد نیاز این مناطق همه روزه با تانکر تأمین می شد.

به گزارش ایسنا، حسین کاغذلو در جلسه بررسی مشکلات آب مناطق روستایی بخش های مرکزی و جواد آباد که با حضور مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت آب و فاضلاب روستایی استان تهران برگزار شد، بیان کرد: با دستور مقام قضایی، کلیه انشعابات غیر مجاز آب در حوزه روستایی شهرستان ورامین جمع آوری گردید.

وی ادامه داد: اولویت اصلی شرکت آب و فاضلاب، تأمین آب شرب روستایی است و هر انشعابی که به مصرف غیر از شرب اهالی می رسد، جمع آوری می گردد.

فرماندار شهرستان ورامین تصریح کرد: طی یک ماه گذشته، برخی از روستاهای شهرستان ورامین با مشکل افت فشار آب مواجه بودند که با همکاری دستگاه قضایی و شناسایی انشعابات غیرمجاز و انشعاباتی که به مصرف غیر از شرب می رسید، بخش مهمی از این مشکل برطف شد.

کاغذلو گفت: برخی از روستاهای بالا دست که در انتهای خط انتقال آب واقع شده اند، با کمبود آب بیشتری مواجه بودند که آب مورد نیاز این مناطق همه روزه با تانکر تأمین می شد.

فرماندار شهرستان ورامین خاطر نشان کرد: حفر چاه جدید در برخی از مناطق روستایی شهرستان ضروری است و فرمانداری شهرستان ورامین متعهد می گردد تا با احداث یک مخزن ۵۰۰ متر مکعبی در کوتاه ترین زمان، مشکل کمبود آب این مناطق را با کمک شرکت آبفای روستایی برطرف کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha