• جمعه / ۲۸ تیر ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98042814640
  • خبرنگار : 71593

اعتراض مخالفان دوترته علیه اتهام فتنه‌انگیزی

اعتراض مخالفان دوترته علیه اتهام فتنه‌انگیزی
دوترته

مخالفان رییس جمهور فیلیپین امروز، جمعه اعتراض خود را علیه "متهم شدن به فتنه‌انگیزی" از سوی پلیس، ابراز کردند.

به گزارش ایسنا، ۳۶ تن از شخصیت‌های اپوزیسیون فیلیپین به تخریب سایبری وجهه رودریگو دوترته، رییس جمهور این کشور و فتنه‌انگیزی در آستانه انتخابات میان‌دوره ماه مه سال آینده میلادی با انتشار ویدئوهایی در فضای مجازی متهم شده‌اند. در این ویدئوها مردی که صورت خود را پوشانده ادعا می‌کند که دوترته و خانواده‌اش در تجارت غیرقانونی مواد مخدر دست دارند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این مرد پس از انتشار این ویدئوها تسلیم پلیس شد و در تلویزیون فیلیپین اظهار کرد که ادعاهایش غلط بوده‌اند و اعضای اپوزیسیون او را برای ساخت این ویدئوها فریب داده‌اند. او در گفته‌های خود از معاون رییس جمهور، کشیش‌های کاتولیک، یک دادستان کل سابق، وکلا و قانونگذاران فعلی و سابق نام برد.

وزارت دادگستری در حال بررسی پرونده شکایت پلیس علیه مخالفان دوترته است. مخالفان دوترته هدف این اقدام را ایجاد انحصار قدرت برای رییس جمهوری می‌دانند که هم‌اکنون با در دست داشتن ۸۰ درصد از کرسی‌های قانونگذاری اکثریت غالب پارلمان را در دست دارد.

دوترته تاکید دارد که از چالش استقبال می‌کند اما به راحتی منتقدان برجسته خود را تهدید می‌کند و ماه گذشته میلادی علنا اظهار کرد که در صورت تلاش مخالفانش برای استیضاح او، آنان را به زندان می‌اندازد.

سخنگوی ریاست جمهوری فیلیپین اظهار کرده که دوترته در شکایتی که علیه مخالفانش به ثبت رسیده، دست نداشته است.

مخالفان این رییس جمهور اما این پرونده را "آزار و اذیت سیاسی" و "کاملا بی‌پایه و اساس" دانسته‌اند.

آنان همچنین هدف این اقدام را برکناری قانونگذاران اپوزیسیون خوانده و از پلیس خواسته‌اند که بی‌طرف عمل کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha