به گزارش ایسنا، به نقل از اسوتنیک، رئیس هیات چینی در نشست فوقالعاده کمیسیون مشترک برجام در وین روز یکشنبه اعلام کرد که تمامی طرفین برجام خواهان حفظ این توافق هستهای هستند. این مقام چینی همچنین بر مخالفت صریح تمامی طرفین با سیاستهای آمریکا علیه ایران تاکید کرد.
وی گفت: تمامی طرفین بر تعهداتشان ذیل برنامه جامع اقدام مشترک تاکید و اعلام کردند که به اجرای تعهداتشان به صورتی متعادل ادامه خواهند داد.
طرفین از تلاشهای چین برای اجرای برجام علی الخصوص برقراری روابط تجاری باثبات با ایران حمایت کردند.
درباره مسئله اینستکس به بحث پرداختیم. چین خواهان توسعه اینستکس برای حمایت از سایر حوزههای اقتصادی است. ما همچنین میخواهیم که این سازوکار در اختیار کشورهای ثالث نیز قرار بگیرد.
ما به این توافق عمومی رسیدیم که نشستی در سطح وزیران امور خارجه رخ دهد ام پیش از آن ما باید کاملا آماده باشیم. ما باید در جلسه وزرا به دستاوردهای ملموسی دست یابیم.
به گزارش ایسنا، ساعاتی پیش نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان و مدیران وزیران امور خارجه 1+4 در وین برگزار شد.
سیدعباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران پس از نشست فوقالعاده کمیسیون مشترک برجام در وین تاکید کرد که جو نشست سازنده بود، مذاکرات خوبی انجام شده و طرفهای برجام تعهدات زیادی دادهاند.
بنا به گفته سید عباس عراقچی بررسی عملیاتی شدن کاهش تعهدات هستهای از سوی کشورهای اروپایی و توقیف نفتکشی که حامل نفت ایران در جبل الطارق بود و از منظر ایران نقض برجام است، از جمله موضوعات در دستورکار این نشست بوده است.
انتهای پیام
نظرات