• دوشنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۱:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98052813516
  • خبرنگار : 71417

انتقاد شدید لیبرمن از نتانیاهو

انتقاد شدید لیبرمن از نتانیاهو

رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» باری دیگر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را مورد انتقاد قرار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، آویگدور لیبرمن تصریح کرد: ما بار دیگر شاهد سیاست‌های غلط نتانیاهو هستیم که برای اجرای یک فیلم تبلیغاتی دیگر راهی اوکراین شده است.

او ادامه داد: این در حالی است که ساکنان مرزهای جنوبی با یک وضعیت امنیتی ناپایدار مواجه هستند و برای اولین بار آن‌گونه که به یاد دارم، پس از شلیک سه موشک به سمت سدیروت و تلاش فلسطینیان برای نفوذ به اراضی ما، ارتش به دستور مستقیم شخص نتانیاهو واکنشی نشان نداد.

وی افزود: نتانیاهو یک نخست‌وزیر ضعیف و نالایق است و نمی‌تواند تصمیمات درستی اتخاذ کند و مانع از ازسرگیری سیاست ترور رهبران فلسطینی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha