• دوشنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98052813817
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

در کارگاه "توسعه روابط بین‌الملل در حوزه فناوری"؛

توسعه روابط پژوهشی ایران و کره جنوبی بررسی شد

توسعه روابط پژوهشی ایران و کره جنوبی بررسی شد

ایسنا/اصفهان ‌کارگاه "توسعه روابط بین الملل در حوزه فناوری" به همت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و به منظور ارتباط با کره جنوبی و همکاری با شرکت‌های آن برگزار و شیوه‌های بسترسازی مناسب علمی برای توسعه همکاری ها ارائه و بررسی شد.

‌به گزارش‌ ایسنا‌، رابط پیگیری امور مرتبط با کارگروه همکاری‌های ایران و کره جنوبی صبح امروز (دوشنبه) در کارگاه "توسعه روابط بین الملل در حوزه فناوری" در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به جایگاه علمی کره جنوبی اظهار کرد: در کره جنوبی حدود 433 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در رشته‌های مختلف فعالیت دارد که در بین 10 رتبه اول جهانی قرار دارند.

زهرا زمانی با بیان تفاوت دانشگاه های دولتی ایران و کره جنوبی افزود: 19 درصد از دانشگاهی کره جنوبی، دولتی هستند که برخلاف دانشگاه های دولتی ایران پرداخت شهریه 2500تا  4000 دلاری دارند.

کره جنوبی سابقه طولانی در اولویت دادن به برتری آموزش دارد

وی تصریح کرد: کره جنوبی سابقه طولانی در اولویت دادن به برتری آموزش دارد و با توجه به منابع محدود با قدرت تحول آمیز آموزش به بالابردن سطح زندگی افراد و سرعت توسعه کشور کمک می کند.

رابط پیگیری امور مرتبط با کارگروه همکاری‌های ایران و کره جنوبی خاطرنشان کرد: باتوجه به کاهش میزان باروری، از سری مشکلات پیش آمده در این کشور، خالی ماندن ظرفیت دانشگاه ها است و به منظور جبران آن به سمت جذب دانشجو از دیگر نقاط کشور و بین المللی سازی دانشگاه ها حرکت می کنند.

زمانی در خصوص مسیر توسعه بین المللی سازی دانشگاه های کره جنوبی ادامه داد: برنامه های قوی علمی، تحقیق و همکاری بین دانشگاهی و برنامه درسی برای بین المللی سازی دانشگاه های کره جنوبی در دو شاخه دانشجویی و پژوهشی در حال انجام است.

وی با اشاره به نظام آموزش عالی کره جنوبی، افزود: روند تحصیلی آموزش عالی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است که هرکدام به ترتیب دوره های زمانی 4ساله، 2ساله و2 تا 3 ساله تکمیل می شود.

رابط پیگیری امور مرتبط با کارگروه همکاری‌های ایران و کره جنوبی خاطر نشان کرد: فعالیت رسمی کارگروه همکاری های ایران و کره جنوبی و ارتباطات با این کشور با مجوز رسمی وزارت علوم از سال 95 آغاز شده است.

18 دانشگاه ایران عضو کارگاه همکاری با کره جنوبی هستند

وی اهداف این کارگروه را توسعه همکاری علمی بین المللی با دانشگاه و مراکز علمی کره جنوبی، اطلاع رسانی پتانسیل های همکاری دوجانبه دانشگاه های ایران و کره، تنظیم و تهیه سند همکاری و پیگیری اجرای آن و استفاده از ظرفیت های دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و فناوری در توسعه همکاری ها و مهترین آنها شناسایی مراحل عملیاتی، اجرایی و تعیین اولویت های همکاری های علمی بین المللی و محتوا براساس اهداف، نیازها و امکانات اعلام کرد.

زمانی درباره مأموریت های این کارگروه، اظهار کرد: پیگیری اهداف مطرح شده برای تحقق برنامه ها، تدوین برنامه های همکاری در قالب کوتاه مدت و بلند مدت و پویا ساختن آنها متناسب با پیشرفت کار، اجراسازی مفاد برنامه ها، پیاده سازی سامانه کارگروه ملی هماهنگی، استقرار و تجهیز اتاق کره جنوبی در دانشگاه اصفهان و همچنین همکاری در راه اندازی اتاق ایران در کره جنوبی از سری مأموریت های پیش روی این کارگروه است که در جهت اطلاع رسانی در خصوص گسترش تعاملات علمی با کره جنوبی انجام می شود.

رابط پیگیری امور مرتبط با کارگروه همکاری‌های ایران و کره جنوبی با تکیه بر فعالیت ها و برنامه های انجام شده در کارگروه توسعه همکاری های علمی ایران و کره جنوبی گفت: تدوین برنامه ها دو دو قالب کوتاه مدت و بلند مدت صورت گرفته است.

وی ادامه داد: برنامه‌های کوتاه مدت همچون راه اندازی سایت، برگزاری گردهمایی با اعضایی از دانشگاه های مختلف، اطلاع رسانی دانشگاه های کره، تدوین آیین نامه، مکاتبه با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی برای جمع آوری بانک اطلاعات و دعوت از سفیر کره جنوبی و برگزاری سمینار نیم روزه معرفی پتانسیل های علمی پژوهشی کره است که تا کنون موفق به حداکثری آنها شده‌ایم.

زمانی درباره نتایج و دستاوردهای این کارگروه اعلام کرد: 18دانشگاه ایران که اغلب دانشگاه‌های مادر هستند از جمله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که عضو کارگروه همکاری های علمی بین المللی با کره جنوبی هستند‌ تا امروز نتایج خوبی از این کارگروه بدست آورده‌اند که می‌توان به مواردی مانند مشارکت و بسترسازی برای همکاری های اقتصادی دوکشور، همکاری در زمینه بازی های یارانه ای، توافق در حوزه راه اندازی دوره های زبان کره ای و توافق برای اجرای پژوهشی مشترک در زمینه انرژی های پاک اشاره کرد.

رابط پیگیری امور مرتبط با کارگروه همکاری‌های ایران و کره جنوبی با تاکید بر رابطه نزدیک صنعت با پژوهش‌ها و دانشگاه خاطرنشان کرد: باتوجه به لزوم ارتباط و همکاری میان صنعت و پژوهش های دانشگاهی و به منظور توسعه آن همکاری هایی با اتاق بازرگانی اصفهانی انجام شده است.

به گزارش ایسنا، نخستین کارگاه "توسعه روابط بین‌الملل در حوزه فناوری" به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  امروز دوشنبه -۲۸ مرداد - در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. این کارگاه  با محوریت فرصت‌های پژوهشی و فناوری موجود در کره جنوبی، نحوه ارتباط با شرکت‌های کره جنوبی و روش‌های ثبت پتنت و قراردادهای بین‌المللی به منظور ارتباط با کره جنوبی و همکاری با شرکت‌های آن برگزار شد و زمینه های علمی همکاری ایران و کره و توسعه روابط بین دو کشور بررسی و بستر سازی روابط پژوهشی فناوری و علمی دو کشور ارائه و بررسی شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha