یکشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۶
منبع: نمایندگی فارس
سوختن کودک 5 ساله تنها به دلیل توهم حاصل از ماده مخدر!
عکس خبر تزئینی است

سوختن کودک 5 ساله تنها به دلیل توهم حاصل از ماده مخدر!

فارس (ایسنا) - فرمانده انتظامی شهرستان فسا از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی منزل مسکونی منجر به فوت کودک 5 ساله خبر داد .

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت پلیس فارس، سرهنگ فرج رستمی گفت: در پی آتش سوزی منزلی مسکونی در یکی از روستاها و سوختگی شدید منجر به فوت کودک 5 ساله، رسیدگی به پرونده با دستور مقام قضائی در پلیس آگاهی شهرستان آغاز شد.

وی افزود: شواهد موجود حاکی از عمدی بودن آتش سوزی داشت که ماموران در تحقیقات خود با اقدامات اطلاعاتی و فنی به یکی از همسایگان سابق منزل شاکی مظنون شدند.

این مقام انتظامی ادامه داد: با دستور مقام قضایی فرد مذکور، دستگیر که در مواجهه با مدارک و ادله پلیس به آتش سوزی منجر به فوت فرزند شاکی و همچنین ایراد خسارت به منزل شاکی در دفعات متعدد طی 3 سال اخیر اعتراف کرد ژ.

رستمی با بیان اینکه متهم پس از تکمیل پرونده روانه دادسرا شد، گفت: وی علت اقدامات غیر انسانی خود را توهم ناشی از مصرف مواد مخدر عنوان کرده است.
انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها