• یکشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۶:۴۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98061708820
  • منبع : نمایندگی کردستان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان مطرح کرد؛

توقیف ۹ روزه محموله کارخانه سیگار سقز در ایست بازرسی میاندوآب!

توقیف ۹ روزه محموله کارخانه سیگار سقز در ایست بازرسی میاندوآب!
عکس خبر تزئینی است

ایسنا/کردستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به توقیف ۹ روزه محموله قانونی و دارای مجوز کارخانه سیگار سقز، اینگونه سنگ اندازی ها را نمونه بارز منکرات و خیانت در جامعه عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، محمد دره‌وزمی، امروز در همایش آمران به معروف و ناهیان از منکر در عرصه تولید و اشتغال با اشاره به اینکه گاهی ناخواسته به تولید و اقتصاد استان ضربه می‌زنیم، از توقیف کامیون حامل 1400 کارتن سیگار ساخت کارخانه سیگار سقز در ایست بازرسی نیروی انتظامی میاندوآب که تمامی مدارک آن قانونی بوده به شدت انتقاد کرد.

دره‌وزمی تصریح کرد: آیا بحث رونق تولید به تعزیرات و نیروی انتظامی ابلاغ نشده است که این کامیون را توقیف کرده‌اند؟ به راستی که این کار نه وظیفه شناسی بلکه خیانت به مملکت و نمونه بارز منکرات است.

وی از پیگیری این موضوع توسط استاندار و تمام ارگان‌های دیگر استان خبر داد و اینکه تاکنون نتیجه‌ای در خصوص آزادسازی این محموله که بیش از ۹ روز در توقیف قرار دارد حاصل نشده است.

وی با بیان اینکه مسئولان باید در قبال رفتار و اعمالشان به مردم پاسخگو باشند، افزود: اگر رسانه‌های آزاد و آزاداندیش نقد سازنده کنند قطعا کاری سازنده در راستای رونق تولید انجام داده‌اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، برداشتن هر قدمی برای تولید را معروف و خلاف آن را منکر توصیف کرد و موکول کردن کار ارباب رجوع به روزهای آینده را از بدترین منکرات دانست.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با اشاره به اینکه تولیدکنندگان سربازان اقتصادی جامعه هستند تا جامعه را به توسعه پایدار برسانند، بر لزوم حمایت همه جانبه مردم و مسئولان از تولیدکنندگان استان کردستان تاکید کرد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha