• پنجشنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۸:۱۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98062109898
  • خبرنگار : 90111

استراحت ویژه یووه برای رونالدو

استراحت ویژه یووه برای رونالدو

باشگاه یوونتوس بعد از درخشش رونالدو در انتخابی یورو یک روز استراحت بیشتر برای او در نظر گرفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیاست، یوونتوس در هفته سوم رقابت های سری A شنبه هفته آینده به مصاف فیورنتینا خواهد رفت. باشگاه یووه اعلام کرد که بازیکنان ملی پوش این تیم همگی به استثنای کریستیانو رونالدو روز چهارشنبه خود را به تمرین تیم برساندند تا آماده دیدار برابر فیورنتینا شوند.

طبق اعلام باشگاه یوونتوس امره چان، ماتوئدی، دی لیخت، دمیرال و ژسنی به ایتالیا برگشته‌اند تا در تمرین شرکت کنند اما کریستیانو رونالدو یک روز بیشتر استراحت خواهد کرد.

رونالدو در انتخابی یورو با پیراهن پرتغالی درخشید و چهار گل در یک دیدار به ثمر رساند.

یوونتوس در حالی در هفته سوم به میدان می‌رود که در هر دو دیدار قبلی خود در فصل جدید سری A به پیروزی رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha