• پنجشنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98062110050
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

11 خودرو با بیش از 100 فقره تخلف سرعت

11  خودرو با بیش از 100 فقره تخلف سرعت

ایسنا/خراسان رضوی پرونده 11 خودرو که هر یک بیش از 100 فقره تخلف سرعت غیرمجاز داشته‌اند در کمیسیون ایمنی، حمل‌ونقل و ترافیک خراسان رضوی بررسی شد.

به گزارش ایسنا، وحید قربانی در جلسه کمیسیون ایمنی، حمل‌ونقل و ترافیک استان خراسان رضوی با اشاره به بررسی پرونده 11 خودرو که از ابتدای سال 1397 تا پایان بهار 1398 هر کدام بیش از 100 فقره تخلف سرعت غیرمجاز داشته‌اند، عنوان کر : چنین رفتارهایی باید توسط جامعه‌شناسان و روان‌شناسان تجزیه و تحلیل  شده و آسیب‌های روان‌شناختی و اجتماعی آن شناسایی شود. 

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: فضا باید به گونه‌ای باشد که چنین رانندگان متخلفی تبدیل به قهرمانان کاذب نشوند، بلکه باید مخرب و ناایمن معرفی شوند.

وی با بیان این‌که «نوع اعمال قانون برای چنین افرادی باید متفاوت باشد تا جامعه آن‌ها را نکوهش کند»، تصریح کرد: دیگر شهروندان هم در قبال چنین تخلفاتی مسئولیت دارند و در صورت مشاهده باید مراتب را به دستگاه‌های ذی‌ربط گزارش دهند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، همچنین در این جلسه گزارشی درباره آخرین وضعیت سرویس‌دهی شبکه تلفن همراه در محورهای استان ارائه شد.

قربانی در این خصوص، گفت: مسیر سفر باید به مقصد سفر تبدیل شود و این مستلزم فراهم کردن امکانات به ویژه ارتباطی است. 

همچنین گزارش برنامه‌های اجرایی دستگاه‌های عضو کمیسیون ایمنی، حمل‌ونقل و ترافیک استان خراسان رضوی برای مدیریت ایام پایانی سفرهای تابستانی ارائه و برنامه‌هایی از جمله «افزایش نظارت بر ناوگان حمل‌ونقل برون‌شهری، تشدید برخورد با تخلفات ایمنی، نظارت برعملکرد مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین، توسعه پوشش هوایی، پیش‌بینی استقرار خودروبر و ماشین‌آلات آتش‌نشانی برای رفع انسداد راه‌ها به تصویب کمیسیون رسید.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha