به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این کمیسیون در بیانیهای اعلام کرد، دولت دانیل اورتگا، رئیس جمهوری نیکاراگوئه از ورود این کمیسیون به این کشور آمریکای مرکزی ممانعت به عمل آورده است.
سازمان کشورهای آمریکایی در بیانیه خود آورده است، هیات این سازمان متشکل از نمایندگانی از ایالات متحده، کانادا، آرژانتین، پاراگوئه و جامائیکا از سوی مقامهای مهاجرت نیکاراگوئه مطلع شدند که اجازه ورود به این کشور را ندارند.
این کمیسیون قرار بود ۱۶ و ۱۷ سپتامبر سال جاری میلادی در نیکاراگوئه باشد تا اقدامات دیپلماتیک را در بالاترین سطح خود به منظور یافتن راهحلی ویژه برای این بحران در نظر بگیرد.
سازمان کشورهای آمریکایی در ۳۰ اوت سال جاری میلادی این کمیسیون را تشکیل داد و به آن ۷۵ روز وقت داد تا اوضاع را در نیکاراگوئه گزارش دهد؛ دولت نیکاراگوئه تشکیل این کمیسیون را مورد انتقاد قرار داد و آن را تلاشی برای مداخله در امور داخلی خود دانسته است.
نیکاراگوئه از زمان برگزاری اعتراضات علیه اورتگا در آوریل ۲۰۱۸ در بحران سیاسی به سر میبرد؛ اعتراضاتی که علیه قطع مزایای رفاهی توسط دولت شروع شد.
این اعتراضات به راهپیماییهای گسترده علیه اورتگا و درگیریهایی بین نیروهای حامی دولت و معترضان منجر شد که بیش از ۳۰۰ کشته برجای گذاشت و در نتیجه به تبعید هزاران تن از نیکاراگوئه انجامید.
منتقدان از جمله گروههای حقوق بشری، اورتگا را بابت اعمال خشونت علیه معترضان مورد انتقاد قرار دادهاند.
انتهای پیام
نظرات